:p :p :p... χά!

Σάββατο, Νοεμβρίου 17

Πολυτεχνείο (αντί γαρύφαλλου)Πάντα σε ό,τι γινόταν για το καλό μας,  υπήρχε ένα δόλωμα που όλοι είχαμε κατά καιρούς τσιμπήσει..
Το χρυσό δοντάκι για να με κοινωνήσουνε οι παπάδες..
Το χρυσό βραχιόλι για να με "σπουδάσουν" οι "δάσκαλοι"...
Ακόμα και η ισότητα των φύλων είχε το δόλωμα της ... ( καλαμπόκι στην προκειμένη περίπτωση...γιατί εδώ τσίμπησαν κότες, αρσενικές -  θηλυκές)

Μας έγινε λοιπόν συνήθεια μέχρι και σήμερα να τσιμπολογάμε γύρω γύρω το τυρί να τρώμε μια μπουκιά και να τρέχουμε στην φωλιά μας σαν αρουραίοι κάτω απ τον φόβο της παγίδας
μέχρι που το τρώγαμε όλο.. και ναι μεν δεν μας έπιανε το δόκανο - όπως τα απρόσεχτα ποντίκια - αλλά αναρωτηθήκαμε ποτέ αν ο στόχος ήταν η εξόντωση της ύπαρξής μας , και όχι  η συνέχιση της ζωής κάτω από συνθήκες που άλλοι επέλεγαν για μας?
 Και ενώ ο πεινασμένος είναι αδύνατον να μην τσιμπήσει φαίνεται πως και ο ανόητος το ίδιο κάνει για τον λόγο που μόνο ο ερευνητής του μέλλοντος θα μας πει το γιατί..
Θα μπορούσα να σας το πω κι εγώ...αλλά δεν σας το λέω...γιατί θα στεναχωρηθούν και τα κόμματά σας..

Δεν είναι κρυφό ότι: Ό,τι φθαρεί ..το αλλάζουν..
Μην ξανάπαμε πάλι στα χιλιοειπωμένα: Έφυγε η δεξιά για νά'ρθει το Πασόκ..
Δεν τραβάει το Πασόκ , έρχεται ο Σύριζα..
Αμαρτωλή η Μέρκελ καλός ο Ολάντ..και πάει λέγοντας ..

Δεν είναι κρυφό ακόμα πως Ε.Ε  όπως την ξέραμε οδεύει προς τόπον χλοερόν ως εν πολλές αμαρτίες ( για μας  ) περιπεσούσα γυνή ..( γιατί μια χαρά κατάφερε τα πάντα η γυνή απλά τώρα πρέπει να αλλάξει ρότα και σενάριο )
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ είναι ηλίθιοι, χαζοί, όπως δεν με ένοιαζε αν και ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πάλαι ποτέ για τους δικούς του "ο Γιωργάκης".
Ξέρω όμως ότι πίσω τους έχουν δυνατούς μάνατζερ που ετοιμάζουν την αλλαγή "εποχής" χωρίς να ξεχάσω και τον ρόλο των ΜΜΕ

Αυτούς που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι οι διάφορες κόκκινες ομάδες που πέφτουν στο λούκι των αστικών κομμάτων..
Που ωρύονται για τη Χρυσή Αυγή σαν ανερχόμενη απειλή της άκρας δεξιάς - Κόμμα που στο κάτω - κάτω πήρε μέρος δημοκρατικά σε εκλογές μιας Δημοκρατικής χώρας όπως η Ελλάδα -.
Απ την άλλη πάλι κάνουν πως δεν προσέχουν τις προτάσεις όπως αυτήν του Μπαρόζο για μια Ομοσπονδία εθνικών κρατών της Ε.Ε μαζί με ένα σχέδιο στρατηγικής για την εμβάθυνση οικονομικής και νομισματικής ένωσης.. εδώ

Το δόλωμα σε όλο αυτό το σχέδιο?
Μα ποιο άλλο για  μια χώρα όπως η δική μας που πίνουμε μεν νερό στο όνομα του Ευρώ μεν αλλά έχουμε και μια ευαισθησία για τον φασισμό δε..
( όπως και πολλά κράτη άλλωστε)
Η χρυσή αυγή βεβαίως.. Να καταπολεμήσουμε τον αυξανόμενο φασισμό..Να γίνουμε ένα κράτος, μια φωνή, ένα κοινοβούλιο..μέχρι το επόμενο ..εις βάθος χρόνου σχέδιο..

Να αγωνιστούμε λοιπόν ενάντια της απειλής μια άκρας δεξιάς..δηλαδή του φασισμού..
Μα αυτό δεν λέει και η Ευρώπη??
Να την αφήσουμε να αλωνίζει? θα με ρωτήσεις τώρα..
Και βέβαια όχι ..
Αλλά να πάψουν να αλωνίζουν και οι ήπιες "δεξιές" οι οποίες ευθύνονται για όλα..ακόμα και για την ύπαρξη της Χ.Α.


Δημοσίευση σχολίου