:p :p :p... χά!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

Carnival "Therapy"


Μια λέξη μόνο

έφτασε, για να αρχίσουν οι μεταλλαγμένοι της αριστεράς να ξερνάνε πάνω σε μια ενότητα σφυγμομετρώντας την λαχτάρα πολλών
για μια ένωση αριστερών δυνάμεων..
Διαβάζω μερικούς "ενωτικούς" που μόνο μαστροχαλαστήδες μπορεί να τους πεί κανείς..
Δεν έζησα παλιές καταστάσεις,  όμως κάτι τέτοιες κραυγές θα ακουγόταν και επί παλιάς ΕΔΑ και (παρανόμου τότε ) Κομμουνιστικού κόμματος..

Ότι θα βρει οπαδούς αυτή η πρόταση - παρότρυνση  θα βρει .. πολύ φοβάμαι ότι θα βρει και μέσα στα μέλη του κόμματος αφού  η μόνη τους υποχρέωση είναι να σηκώνουν το ξερό τους και να ψηφίζουν σε ότι τους λέει η ηγεσία ..η οποία καθοδηγείται από τα μεσαία στελέχη τα οποία αγνοούν την όποια σωστή φωνή της βάσης φροντίζοντας για τον τίτλο και την κομματική καρέκλα τους ..
Και αναρωτιέμαι..
Ποιος είναι ο πρώτος κατά σειρά εχθρός του Λαϊκού - Εργατικού Κινήματος ?
Αυτός που το χτυπάει για συμφέροντα της τάξης του, ή αυτός που με τον μανδύα του αριστερού προσπαθεί να το διαλύσει?
Αυτός δηλαδή που κάνει τα πάντα, ώστε να χάσει την ταυτότητά του ( όση του έμεινε ) και να γίνει ακόμα ένα κόμμα σε διατεταγμένη υπηρεσία..?

Βλέπω ακόμα αριστερούς με καλό μυαλό και αγνές προθέσεις να τσαλαβουτάνε ανάμεσα στο ΚΚΕ και στον Σύριζα να σπάνε κάθε τόσο τα μούτρα τους , να χειροκροτούν και την αμέσως επόμενη στιγμή να αναθεωρούν , διαπαιδαγωγώντας αλλά  αγνοώντας σε ποιον κόσμο απευθύνονται σε ένα κόσμο αόμματο που έχει μόνο αυτιά για να ακούει τι είπε ο τάδε ή ο δείνα επώνυμος ..

Μάθε λοιπόν "αγνέ" μου ψηφοφόρε πως η  διαφορά ανάμεσα σε ένα σωστό κομμουνιστικό κόμμα , (με ένα λεγόμενο αριστερό ) είναι ότι για να γίνει κυβέρνηση και να πάρει την εξουσία απ τα χέρια των δυνατών ή και των αφεντικών σου αν σ αρέσει καλύτερα ,
θα πρέπει οι ψηφοφόροι του να είναι υπέρ του δέοντος συνειδητοποιημένοι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν και να παλέψουν τα όσα ακολουθήσουν ..
Γιατί δεν πιστεύω να νομίσει κανείς ότι θα δεχτεί η καθεστηκυία τάξη  και οι έξωθεν σύμμαχοί της θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια.. ?

Η καραμέλα της δυνατής αντιπολίτευσης δεν ισχύει πια ..αγαπητοί ..πολύ αγαπητοί  πρώην σύντροφοί μου..για τον λόγο ότι το κοινοβούλιο δεν ελέγχεται πια από Έλληνες..
Η όποια ενότητα λοιπόν δεν αφορά τις ηγεσίες για πολιτικά οφέλη αλλά την βάση τους, στους δρόμους , και στον αγώνα.. μακρυά από κόμματα που όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι ικανά για τίποτα άλλο παρά μόνο για συλλογή ψήφων, καταγγελίες , και φτηνούς - τάχα -  λαϊκούς αγώνες ..βλέπε  συμβολικές καταλήψεις.. και ντοκιμαντέρ απλωμένων χεριών για μια χούφτα ζαρζαβατικά..
Είδε κανείς τριγύρω του κανέναν τέτοιο λαό ..ή εγώ είμαι η στραβή της "ιστορίας" ?

4 σχόλια:

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

"Μια λέξη μόνο

έφτασε, για να αρχίσουν οι μεταλλαγμένοι της αριστεράς να ξερνάνε πάνω σε μια ενότητα σφυγμομετρώντας την λαχτάρα πολλών
για μια ένωση αριστερών δυνάμεων..
Διαβάζω μερικούς "ενωτικούς" που μόνο μαστροχαλαστήδες μπορεί να τους πεί κανείς.."

Αφού ξέρεις ελίτσα, ένα είναι σίγουρο: Άμα βάλεις νερό στο κρασί σου, για να συμπράξεις με μεταλλαγμένους παρασυρμένος από μια "ένωση δυνάμεων" κλπ, το αμέσως επόμενο βήμα, είναι να ξαναβάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, κι απέναντι σε αυτόν που σε βασανίζει, φτάνει να στο κάνει λίγο πιο μαλακά... Και πάει λέγοντας...
Καλησπέρες!!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Πως μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου..αφού έτσι είναι !!!
Ο σκοπός είναι να μην αρχίσεις και τσουλάς...
Καλησπέρεεεεες!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο ελίτσα,αλλά όπως λέω και στα παιδιά μου για να μην τα πάρει από κάτω, αυτό το "υλικό" έχουμε για να πορευτούμε,αυτοί είναι οι συμπολίτες μας σήμερα,και νέο έργο δεν έχει γραφτεί ακόμη για να πάμε στην πρεμιέρα του. Τα λέω αυτά ενώ παράλληλα έχω αμφιβολίες αν είναι σωστά ή τους βοηθούν κάπου....τονίζοντας τους παράλληλα πως η αντίσταση στην ισοπέδωση είναι πολύ μοναχικός και προσωπικός αγώνας.Δύσκολη η συμπόρευση όσο και απαραίτητη στις μέρες μας.Σονόρα

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Σονόρα
Σκέψεις κάνω, ίσως να έχω δίκιο ίσως όχι..
Το "υλικό" που λές πάντα υπήρχε και χρόνια με τα χρόνια μόλυνε και τους γύρω του..
Νέο έργο ανεβαίνει όταν αυτό που είναι στη σκηνή δεν τραβάει..
Είτε αυτό το έργο λέγεται ΝΔ είτε Πασόκ είτε τρικομματική κυβέρνηση.. ακόμα κι όταν λέγεται ΕΕ όπως την ξέραμε μέχρι τώρα..
Έργα και σενάρια υπάρχουν ..Αφού έχουμε το "υλικό" είναι σίγουρο ότι θα ανεβούν στη σκηνή και μάλιστα με μεγάλη "επιτυχία"
Και συμπόρευση στις μέρες μας , που τόσο την θέλουν μερικοί είναι μόνο για μοίρασμα ευθυνών στον δρόμο προς τον γκρεμό και άφεση αμαρτιών για λάθη άλλων ( που δεν ξέρω κατά πόσο "λάθη" είναι )
Καλή σου μέρα..