:p :p :p... χά!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

Carnival "Therapy"


Μια λέξη μόνο

έφτασε, για να αρχίσουν οι μεταλλαγμένοι της αριστεράς να ξερνάνε πάνω σε μια ενότητα σφυγμομετρώντας την λαχτάρα πολλών
για μια ένωση αριστερών δυνάμεων..
Διαβάζω μερικούς "ενωτικούς" που μόνο μαστροχαλαστήδες μπορεί να τους πεί κανείς..
Δεν έζησα παλιές καταστάσεις,  όμως κάτι τέτοιες κραυγές θα ακουγόταν και επί παλιάς ΕΔΑ και (παρανόμου τότε ) Κομμουνιστικού κόμματος..

Ότι θα βρει οπαδούς αυτή η πρόταση - παρότρυνση  θα βρει .. πολύ φοβάμαι ότι θα βρει και μέσα στα μέλη του κόμματος αφού  η μόνη τους υποχρέωση είναι να σηκώνουν το ξερό τους και να ψηφίζουν σε ότι τους λέει η ηγεσία ..η οποία καθοδηγείται από τα μεσαία στελέχη τα οποία αγνοούν την όποια σωστή φωνή της βάσης φροντίζοντας για τον τίτλο και την κομματική καρέκλα τους ..
Και αναρωτιέμαι..
Ποιος είναι ο πρώτος κατά σειρά εχθρός του Λαϊκού - Εργατικού Κινήματος ?
Αυτός που το χτυπάει για συμφέροντα της τάξης του, ή αυτός που με τον μανδύα του αριστερού προσπαθεί να το διαλύσει?
Αυτός δηλαδή που κάνει τα πάντα, ώστε να χάσει την ταυτότητά του ( όση του έμεινε ) και να γίνει ακόμα ένα κόμμα σε διατεταγμένη υπηρεσία..?

Βλέπω ακόμα αριστερούς με καλό μυαλό και αγνές προθέσεις να τσαλαβουτάνε ανάμεσα στο ΚΚΕ και στον Σύριζα να σπάνε κάθε τόσο τα μούτρα τους , να χειροκροτούν και την αμέσως επόμενη στιγμή να αναθεωρούν , διαπαιδαγωγώντας αλλά  αγνοώντας σε ποιον κόσμο απευθύνονται σε ένα κόσμο αόμματο που έχει μόνο αυτιά για να ακούει τι είπε ο τάδε ή ο δείνα επώνυμος ..

Μάθε λοιπόν "αγνέ" μου ψηφοφόρε πως η  διαφορά ανάμεσα σε ένα σωστό κομμουνιστικό κόμμα , (με ένα λεγόμενο αριστερό ) είναι ότι για να γίνει κυβέρνηση και να πάρει την εξουσία απ τα χέρια των δυνατών ή και των αφεντικών σου αν σ αρέσει καλύτερα ,
θα πρέπει οι ψηφοφόροι του να είναι υπέρ του δέοντος συνειδητοποιημένοι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν και να παλέψουν τα όσα ακολουθήσουν ..
Γιατί δεν πιστεύω να νομίσει κανείς ότι θα δεχτεί η καθεστηκυία τάξη  και οι έξωθεν σύμμαχοί της θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια.. ?

Η καραμέλα της δυνατής αντιπολίτευσης δεν ισχύει πια ..αγαπητοί ..πολύ αγαπητοί  πρώην σύντροφοί μου..για τον λόγο ότι το κοινοβούλιο δεν ελέγχεται πια από Έλληνες..
Η όποια ενότητα λοιπόν δεν αφορά τις ηγεσίες για πολιτικά οφέλη αλλά την βάση τους, στους δρόμους , και στον αγώνα.. μακρυά από κόμματα που όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι ικανά για τίποτα άλλο παρά μόνο για συλλογή ψήφων, καταγγελίες , και φτηνούς - τάχα -  λαϊκούς αγώνες ..βλέπε  συμβολικές καταλήψεις.. και ντοκιμαντέρ απλωμένων χεριών για μια χούφτα ζαρζαβατικά..
Είδε κανείς τριγύρω του κανέναν τέτοιο λαό ..ή εγώ είμαι η στραβή της "ιστορίας" ?
Δημοσίευση σχολίου