:p :p :p... χά!

Κυριακή, Ιουλίου 6

Οι συνομωσιολόγοι της άλλης όχθης

Paul  Crutzen


Πες την αντίθετη  προπαγάνδα , πες την γκρίζα  πές την όπως θες..
Η  αλήθεια είναι  πως ο ταγμένος και επίσημος  συνομωσιολόγος  προσπαθεί  με την γελοιοποιήση    να καταφέρει να επιτύχει  αυτό που κοροϊδεύει..( Τουλάχιστον οι εγχώριοι)
 Έχω την εντύπωση πως  αν  οι χημικές ουρές είναι  ανεπίσημη  και επομένως κρυφή έρευνα της  γεωμηχανικής 
( και γιατί όχι?) ….όσοι  αντί να πάρουν μια σοβαρή θέση  διακωμωδούν το γεγονός  του «ψεκάσματος»  είναι  τελικά υπέρ της βιομηχανίας ορυκτών , και υπέρ της αντιμετώπισης  της μόλυνσης του περιβάλλοντος με άλλη μόλυνση …
Με την ιδεολογία δλδ του Paul  Crutzen.

Ακόμα πιστεύω πως  οι απλουστευμένες και χωρίς επιστημονική βάση θεωρίες  «ειδικών  ψεκασματολόγων » ,συγγραφέων, δημοσιογράφων, και άλλων,  καθώς και των πιστών τους , είναι  ορατά γελοίες  και αποτελούν δεκανίκι των παραπάνω .. Σ αυτούς  στηρίζονται  μια μεγάλη μερίδα  επιστημόνων   και **εκπαιδευτικών του  «συστήματος»  ( στην χώρα μας ) που με τις ειρωνείες τους  καταφέρνουν να αποτρέψουν άτομα  που ανησυχούν ,και που λένε και γράφουν ότι βλέπουν τα μάτια τους ανίκανα λόγω έλλειψης επιστημονικής γνώσης  όμως να δώσουν μια εξήγηση.. 

Ίσως η ειρωνεία  και η ταμπέλα  του «συνομωσιολόγου» είναι ένας νέος τρόπος παιδείας  των παρακατιανών..  

Ο Νομπελίστας   Paul  Crutzen του κινήματος  γεωμηχανικής πιστεύει πως οι προσπάθειες  για τον περιορισμό των ανθρωπογενών αερίων , είναι θλιβερό γεγονός.!!
Ο καθηγητής λοιπόν Paul Crutzen πρότεινε μια μέθοδο της τεχνητής ψύξης στο παγκόσμιο κλίμα με την απελευθέρωση σωματιδίων θείου στην ανώτερη ατμόσφαιρα, μαζί με άλλα σωματίδια σε χαμηλότερα ατμοσφαιρικά επίπεδα, που θα αντανακλούν το ηλιακό φως και τη θερμότητα πίσω στο διάστημα.
ΧΑ!  χα χα!!
Ο Νομπελίστας  δε, έχει όλη την εκτίμηση της επιστημονικής κοινότητας  μιας και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό  στην ατμοσφαιρική έρευνα..

Και μη μου πεί κανένας ότι τα κινήματα δεν είναι δυνατόν  να προβούν  σε τέτοιες πειραματικές έστω ενέργειες  χωρίς την άδεια του "κράτους" ... γιατί θα με αναγκάσετε  να θυμηθώ πάλι κάτι περίεργες ΜΚΟ  που δρούν  με την κάλυψη παγκόσμιων οργανισμών..

( Αφιερωμένο σε όσους  και όσες  λοιδορούν το θέμα  αντί  να μιλήσουν με πειστικά επιχειρήματα  κρατώντας  την « χαράμι γνώση»  για τον εαυτό τους ..Πως θα φανούν ανώτεροι της  πλέμπας άλλωστε? )
Οι αστερίσκοι  στην λέξη  τονίζουν  πως η αναφορά στους εκπαιδευτικούς αφορά μόνο  αυτούς που ως μιμητικά ζώα  υιοθετούν μια άποψη χωρίς να την ψάξουν θέλοντας να πλησιάσουν  το κύρος του επιστήμονα..Άραγε  αν υπήρχε επιδότηση  αυτομόρφωσης  θα το έκαναν?  

Γνώμη μου…Και βέβαια ΟΧΙ……

Δεν υπάρχουν σχόλια: