:p :p :p... χά!

Σάββατο, Νοεμβρίου 22

Το μίξερ του θανάτου


Η επίμαχη φωτογραφία .. που θα την καταλάβαινα  αν ως λεζάντα είχε τον τίτλο: Ο στόχος της παγκοσμιοποίησης..  


Μπορεί ο αντιπρόεδρος ( ή πρόεδρος? ) της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών  να τα μάζεψε νιαουρίζοντας  τα περί  του Βιβλίου  της Φυσικής  των μαθητών του Δημοτικού σχολείου αλλά μην ξεχνάμε  πως ο κ. Π. Φιλντίσης  είναι εκπρόσωπος των  Φυσικών.

Κι αν εκείνος  μπροστά στους δημοσιογράφους  παραδέχτηκε  την «αστοχία»  της εικόνας του βιβλίου  ( αστοχία, είναι η σικ λέξη αφού ως γνωστόν οι επιστήμονες δεν κάνουν ποτέ λάθος .. ) 
δεν ξέρω  τι σκέπτονται αυτοί τους οποίους εκπροσωπεί..
..μόνο να φανταστώ μπορώ..



Μπορώ επίσης να φανταστώ πως οσονούπω  
θα δούμε και σε κανένα βιβλίο θρησκευτικών (αν δεν το έχουν κάνει ακόμα )   
και  μάθημα  υπέρ  του θρησκευτικού συγκρητισμού..και να ενημερώσω  τα υπόλοιπα  κορμιά -  όπως  τους μάρτυρες του  Ιεχωβά - ότι  είναι παρωχημένοι..και πως δεν χρειάζονται πια σε κανέναν..

Και ενώ δεν με νοιάζει αν οι θρησκείες βγάλουν η μια τα μάτια της άλλης ή  αν αγαπηθούνε μέχρι θανάτου με ενδιαφέρει  το πιο γενικό  και οφθαλμοφανές 

Ότι ακόμα και το κίνημα του Θρησκευτικού συγκρητισμού  ανήκει στο τρίπτυχο, Μια Πατρίδα μια θρησκεία ένα νόμισμα  ..
..Όλοι μαζί μια αγκαλιά..   

Τώρα θα μου πείς  τι δουλειά έχει το  επίτηδες λάθος εικονογραφημένο με εικόνες-  θαρρείς του Αρμαγεδδώνος -  βιβλίο  του Δημοτικού με τα παραπάνω?

Έλα μου ντε… Δεν θα στο πώ εγώ..
Βάλε επι τέλους το μυαλό σου να δουλέψει.. έχοντας σαν μπούσουλα την "Ευρώπη των λαών"  που εδώ που τα λέμε κι αυτή η φράση ένα πείραμα είναι ελέγχου του μυαλού..



Απ την συγκέντρωση του κινήματος του συγκρητισμού το 2011..οεέ  οέ οέ οεεεεεέ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: