:p :p :p... χά!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 17

Οι "δημοκρατίες" και εκβιάζουν και εκβιάζονται …όταν πρέπει..







Το να υπογράφεις ένα χαρτί χωρίς να το διαβάσεις είναι το ίδιο προσβλητικό   με το να σου παρουσιάσουν ένα διαφορετικό κείμενο για υπογραφή..
Στην πρώτη περίπτωση είσαι ηλίθιος ή κατευθυνόμενος  , στην δεύτερη σε περνάν μαλάκα..


Το να πανηγυρίζεις πως εν μία νυκτί  έγινες ισότιμο μέλος των μεγαλοκαρχαριών των εταίρων σου  και  αυτοί να συντάσσουν έγγραφα  εν αγνοία σου ενισχύει την  περίπτωση του μαλάκα  και την απαξίωση των εταίρων σου στο πρόσωπό σου.. 
Το να βγαίνουν δημοσιογράφοι,  Έλληνες και ξένοι , άπαντες «Βρυξελοσπουδασμένοι»  - εδώ και χρόνια - και να μου σερβίρουν  ποιήματα  εν χορώ, ως απόφοιτοι  στο σχολείο της «μεγάλης Πατρίδας τους» αυτό θα πεί πως ξέρουν πολύ καλά σε ποιον απευθύνονται - και  δεν με τιμά καθόλου-. 

Τα αντίποινα ήταν πάντα χαρακτηριστικό των Γερμανών από παλιά και οι Έλληνες δεν πρέπει να το ξεχνούν.. 
Μόνο που αυτή τη φορά τα αντίποινα γίνονται για διαφορετικούς λόγους και όχι για να στείλουν έναν λαό στο σπίτι του, αλλά για να τον βγάλουν στους δρόμους .

 Όσο λιγοστεύει η αντίσταση  του κόσμου , όσο οι συγκεντρώσεις - στην Ελλάδα - για «υποστήριξη» της κυβέρνησης μειώνονται σε αριθμό , ( δεν την λές και μαζική συγκέντρωση αυτή της 16 του Φλεβάρη )  και τελεσίγραφα θα έρχονται στο προσκήνιο , και απαιτήσεις αντικατάστασης υπουργών..
Οι εταίροι μας, αλλά και οι πολιτικοί μας,  μας ξέρουν πολύ καλά , και γνωρίζουν την ψυχολογία μας .. 
Τι θα γίνει αν βγουν όλοι οι Έλληνες στους δρόμους και στις πλατείες ? 
Τίποτα απολύτως, παρά μόνο ένα σημαντικό.. 
Θα στείλουν έναν μνμ   προς όλους τους , ντόπιους και ξένους : Πως υπάρχει περίπτωση , - γιατί όλα είναι πιθανά - να κόψει η μαγιονέζα τους , και να βρεθούν σε καταστάσεις που θα απεύχονταν, ανεξέλεγκτες και πρώτη και καλύτερη η κυβέρνηση.. 
Απίθανο βέβαια  αλλά καμιά φορά σπάει ο διάβολος το ποδάρι του. 

Και η ΕΕ. και τα αφεντικά της  απ την άλλη μεριά του Ατλαντικού  δεν θα το ήθελαν  καθόλου  αφού αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί  σε ντόμινο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: