:p :p :p... χά!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22

Όχι άλλο κάρβουνο...

( Ατυχής ο τίτλος μιας και δεν παίρνουμε είδηση με τίποτα..)



Δεν είναι λίγες οι φορές που σε μια κρίσιμη στιγμή της πατρίδας μας, πάντα δημόσια πρόσωπα με ετικέτα αριστερού  γινόταν δεκανίκια του συστήματος .. 

Ποιος θα ξεχάσει το: «Η Καραμανλής ή τάνκς»?  
Πρίν τρία χρόνια  ένας γκροτέσκο αριστερός  νομιμοποίησε με την συμμετοχή του την κυβέρνηση Πασόκ  Σαμαρά..ως μια κυβέρνηση με αριστερή σφραγίδα ..
Επίσης πρόσφατα όπως είδαμε ξανά, καλλιτέχνες , διανοούμενοι , πανεπιστημιακοί , έτρεξαν να βάλουν τη βούλα τους,  με υπογραφές , με παρουσίες, με συναυλίες κτλ.

Και ενώ , ναι,  χρειάζεται να έχουν κότσια  οι ψηφοφόροι για  να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος ,  αξίζοντας  εν τούτοις  κάποιας συμπάθειας και κατανόησης , αφού χρόνια τους εκπαιδεύουν τα κόμματα και τα ΜΜΕ  ( και ας σε πήρε και σένα ο διάολος με τις επιλογές τους )
 δεν μπορώ να πώ το ίδιο για τον πολιτικό που ζητάει συγνώμη ..
και για να μη μακρηγορώ στον Μανώλη Γλέζο αναφέρομαι.

Δεν είναι πολύς καιρός ώστε να το έχουμε ξεχάσει, που τον έσυραν  στην βουλή επί κυβέρνησης Παπαδήμου μαζί με τον Μίκη , 
όχι τόσο για να δείξουν την αντίθεσή τους στην υπογραφή μνημονίου, - υπήρχαν κόμματα μέσα στη βουλή να το δηλώσουν αυτό -  , αλλά για τους απέξω .. 

Πιασάρικη παρουσία δηλ. απ την οποία  κάποιο κόμμα είχε όφελος ..

Η συγνώμη λοιπόν που ζήτησε ο βουλευτής του Σύριζα  δεν με τιμά καθόλου εμένα τον λαό.. 
Πρώτον στράφηκε κατά του κόμματος που  τον έκανε ευρωβουλευτή ( δεν ήξερε   ο μπαρουτοκαπνισμένος  αριστερός γιατί άραγε τον έκαναν ευρωβουλευτή? ) 
 και δεύτερον όσο και δίκιο να έχει στο άρθρο του είναι μερικές στιγμές που ακόμα και η ειλικρινής  συγνώμη είναι χειρότερη από φτύσιμο στη μούρη του λαού..

Ο λαός προδόθηκε  ακόμα μια φορά  ( και μακάρι να κάνω λάθος ) και ο κ. Γλέζος παραδέχεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τον παρέσυρε και ο ίδιος..


Θα μπορούσα να δω θετικά  την συγνώμη και όλο το σκεπτικό του Γλέζου στο άρθρο του,  αν ήμουν κόμμα και ήθελα να τον φέρω στις γραμμές μου. 
Δεν είμαι όμως 
και η μετάνοια του  όπως και η αποδοχή της συγνώμης του από μένα τον λαό  είναι πολυτέλεια  στις συνθήκες που μας έφεραν.. 
ή επίτηδες ή από λάθος.

Υ.Γ. Και που είσαι Μανώλη... Μη μου στεναχωριέσαι ... Ολα θα γίνουν ..όπως τα περιμένει ο "κυρίαρχος" λαός.. Θα φροντίσουν γι αυτό οι ντόπιοι και ξένοι παπαγάλοι... 
Οι συνάδελφοί σου όπως τους αποκαλείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: