:p :p :p... χά!

Κυριακή, Μαΐου 31

Καὶ ἐγένετο φῶς για πρώτη φορά μετά το Big Bang ….επί αριστεράς



Ως λαϊκίστρια του κερατά προτιμούσα  τον παλιό εκείνο τον καρό να ακούω το μίξερ του Σαββάτου του Μητσικώστα παρά  τα κακά παδιά του Θανάση Λάλα – Λάμπη Ταγματάρχη.. 
Γούστα εξ άλλου ειν αυτά..και είμαι απολύτως βέβαιη ότι κι αυτοί αν με γνώριζαν τα αισθήματα θα ήταν τα ίδια..Ενα αμοιβαίο μπλιάχ.. 
Δεν ήταν βέβαια οι μόνοι…
Ακολουθούσαν οι Μάκης με τα σκιτσάκια του , ο Θέμος με τον μισογυνισμό του και τις ξανθιές και βεβαίως ο Κωστόπουλος..
Με τον πρόλογο αυτόν θέλω να πώ πως ουδόλως μ ενδιαφέρει ποιος θα είναι στην ΕΡΤ της πρώτης φορά αριστερής με την οποία θα γελάσει και το πλουραλιστικό  κατσίκι με τα θαύματα που θα δούμε..

Προεκλογικά  ήθελα να γίνει ο Σύριζα κυβέρνηση απλά και μόνο για να ξεβρακωθεί και να πάμε στην επόμενη..ίδια…Ο Σύριζα πιστός στις παραδόσεις ξεβρακώθηκε πολύ γρήγορα πλήν όμως δεν είχα λάβει υπ όψη μου τότε πως μόνο τα παιδιά  βλέπουν την γύμνια  και τον κώλο του βασιλέως.. 
Δεν είμαι  σίγουρη όμως  αν στην άκρη του τούνελ του παχέος εντέρου του Βασιλέως βλέπουν κανέναν Λαφαζάνη ( εντελώς τυχαίο το όνομα…το μόνο που θυμάμαι γαρ..) 

Ο Ταγματάρχης πρόσφατα στην επιτροπή για την ΕΡΤ ήρθε να επιβεβαιώσει τις απόψεις των νεανικών μου χρόνων που είχα για όλους αυτούς..
Οτι δηλαδή οι άνθρωποι των μέσων κάνουν τα πάντα  για να τρυπώσουν στα μέσα , δια μέσου οποιουδήποτε..

Δεν εξηγείται αλλιώς πως δεν σηκώθηκε να δώσει ένα φάσκελο στην επιτροπή  και να αποχωρήσει αξιοπρεπώς … με όση αξιοπρέπεια διαθέτει τέλος πάντων..



ΥΓ Φλασιά της στιγμής… Μήπως η ΕΡΤ και το νέο διοικητικό της συμβούλιο να διέθετε μια εκπομπή  5-6 ωρών σερί στην πρόεδρο της Βουλής να παίζει μπάλα και να λέει τα δικά της τα αριστερά όπως ο πάλαι ποτέ Ευάγγελος Γιαννόπουλος στο κανάλι της Αυριανής??

Δεν υπάρχουν σχόλια: