:p :p :p... χά!

Παρασκευή, Μαΐου 13

Σέχ για όλα τα γούστα


όχι sex ..
Σεχ  ! όπως θα το έλεγε και η ουρά του υπουργού υγείας
Απέχοντας καιρό τώρα απ το άθλημα του ζάπινγκ στην τηλεόραση ομολογώ πως είχα χάσει πολλά επεισόδια απ τον θαυμαστό κόσμο των διαφόρων μικρών καναλιών που όπως λέει μετά παρρησίας μια γνωστή μου «δεν τα παίρνουν» .
 Αν κι αυτό μου θυμίζει λίγο το : ψηφίστε μικρά κόμματα που δεν τα παίρνουν, θεωρώ πως είναι περιττό να της απαντήσω όχι μην την χάσω από «φίλη» αλλά είναι για μένα ένας μπούσουλας για το τι σκέπτεται μια μερίδα ανθρώπων που ζώ ανάμεσά τους .

Ομολογώ όμως πως η γνωστή μου είναι πλήρως ενημερωμένη για τα πάντα ακόμα π.χ. και για την Μονσάντο και ακολουθεί τυφλά τον πόλεμο εναντίον αυτού του - εκτός όλων των άλλων κακών - καταστροφέα των σπόρων χωρίς να την ενδιαφέρει αν οι κατηγορίες ίσως εκτοξεύονται από μια άλλη ανερχόμενη πιθανώς «Μονσάντο» !!!!!!!

Μένοντας μόνη τις τελευταίες μέρες στο σπίτι αλλά συνηθισμένη στην φασαρία μικρών και μεγάλων καθημερινών επισκεπτών δεν το κρύβω πως ένοιωσα αμήχανα όσο και αν είχα ανάγκη να μείνω μόνη εγώ και ο σκύλος μου .. Ακόμα κι αυτός ένοιωσε άβολα απ την ησυχία και μπαινόβγαινε απ το ένα δωμάτιο στο άλλο κοιτώνταςμε περίεργα σαν κάτι να έψαχνε ..

Μέχρι που άνοιξα την τηλεόραση και άρχισα να κάνω ζάπινγκ με την ένταση του ήχου στο τέρμα.. ( κι αυτό το λέμε εξάρτηση ?? εξάρτηση στον ήχο?? )
 Και ώ του θαύματος !! Όλα ήρθαν  στα ίσα τους.
Ο κώστας ηρέμησε , το μυαλό μου ξαναγύρισε στην φάση της συνεχούς βαβούρας , χώρια που μου ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες (!) ..

Η έκπληξή μου δεν ήταν γιατί ανακάλυψα ποια κανάλια παρακολουθεί η φίλη μου ( όχι δηλαδή πως θα σκεπτόταν διαφορετικά αν παρακολουθούσε μόνο τα μεγάλα ) αλλά γιατί οι δημοσιογράφοι   και στα  μικρά κανάλια ακολουθούν τις τακτικές των πολιτικών ..

 Όπως η πολιτική κάνει σφυγμομέτρηση για το τι έχει ανάγκη να ακούσει ο λαός – ο κυρίαρχος – και τσούπ..σου πετάει και ένα κόμμα στη μούρη,   έτσι και η υπηρεσία των δημοσιογράφων ( αλήθεια ! τι εξευτελισμός του επαγγέλματος ! )
Σε σφυγμομετρούν σε ψάχνουν σε σκαλίζουν , σε βάζουν κάτω απ το μικροσκόπιο και σε κατατάσσουν ..προορίζοντας σε χωρίς να το πάρεις είδηση στο αντίστοιχο πολιτικό κόμμα που σου αναλογεί και μάλιστα  που ίσως δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα..!

Το πιο ωραίο όμως που πραγματικά με διασκέδασε είναι πως υπάρχουν και εκπομπές που λένε μεν ορισμένες αλήθειες αλλά όχι προς ενημέρωσή σου αλλά για να σε γελοιοποιήσουν δια μέσου του φαιδρού παρουσιαστή τους και να μην ξαναμιλήσεις ..

Κάνουν την ίδια την δουλειά που κάνει και η Χρυσή Αυγή…
Δεν πα να φωνάζεις και να ωρύεσαι εσύ για τα δεινά που έρχονται ??
Για το τι εκπροσωπεί η κυβέρνηση του Σύριζα??
Για το τι είναι η ΕΕ ??
 Όλα χαμένα… στράφι σου λέω ! Ο σοβαρός λαός  σε έχει κατατάξει..  λές περίπου τα ίδια με τον  καραγκιόζη του  καναλιού . Είσαι ίδιος μ αυτόν.. 

Και δεν σε σώζει τίποτα  Ούτε καν  τσίγκινο βρακί..

Είσαι αστείος σαν τον…. 
Είσαι ανόητος σαν τον … 
Είσαι συνομωσιολόγος σαν τον .. 

 Το μόνο που με σώζει εμένα μέχρι στιγμής είναι πως κανένα απ αυτά τα καραγκιοζάκια των ΜΜΕ των κωλοφυλλάδων και ιστολόγων δεν συνιστούν την αποχή από τις εκλογές ..

Οχι δηλαδή πως δεν θα βγεί αύριο μεθαύριο κανένας εκπρόσωπος παραστρατιωτικών νοσταλγών του παρελθόντος να την υποστηρίζει κι αυτός ..(όταν βέβαια πληθύνουμε οι απέχοντες .. ) 
Δεν ξέρω ! μπορεί.. 
Αλλά σίγουρα ξέρω πως αυτό , το  πιο πιθανό είναι να γίνει από καμιά αριστεροδημοκρατική κυβέρνηση όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου όπου δεν θα πρέπει να υπάρχουν εθνικά κοινοβούλια 

Ποιοι κρύβονται  από πίσω απ όλους αυτούς??  
Πρώτον δεν ξέρω  και δεύτερον  και να ήξερα , παλαβή είμαι να σας πώ?? 
Να με κατατάξετε  στους Ελ , στους Ελλοχίμ , ή στους Νεφελίμ?? 
Δημοσίευση σχολίου