:p :p :p... χά!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Μας καρατάρουνΆρχισε πάλι το καρατάρισμα .. 
Το μέτρημα και η παρακολούθηση στις αντιδράσεις μας . 
Κι αυτή την φορά είναι φως φανάρι  πως μπαίνουμε  στην πιο σκληρή φάση  της διαδρομής  που χαράχτηκε όταν κοιμόμασταν   .  

Κι αναρωτιέται κανείς  αφού είναι γνωστό πως  θα ακολουθήσουμε  με τα χέρια ψηλά , αδιαμαρτύρητα , άβουλοι  όπως πάντα  γιατί  οι παγκόσμιοι άρχοντες , μας ζυγίζουν  κάθε τόσο?  Γιατί  θα πρέπει να «θυσιαστούν»  τόσοι  αθώοι -  ξένοι ή ντόπιοι  - για να αποδειχτεί η πίστη μας  στην θρησκεία  των  εμπόρων  της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας? 
Θα μπορούσε να πει κανείς  πως  εαυτό είναι το διασκεδαστικό  γι αυτούς , μέρος του στόχου τους . Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 
Θα μπορούσε ακόμα όμως  να πει πως  γνωρίζοντας (και αλλοίμονο)  τι  θα επακολουθήσει , ζητάνε την έμμεση συγκατάθεσή μας  ώστε  όλο αυτό το «αίμα» να βάψει τα δικά μας χέρια , και να παρουσιαστούν άσπιλοι  και δημοκράτες  που ακούν τη φωνή  και νοιώθουν των παλμό των λαών τους .

Το ότι οι λαοί τους  αλλά και  οι ίδιοι ,  έχουν λευκό χρώμα  δεν παίζει μεγάλο ρόλο .. θα μπορούσαν να έχουν και μελαψό  ..το ποιος έχει το πάνω χέρι μετράει .. ποιος έχει επικρατήσει. 

Καλύτερη πλάστιγγα  απ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μπορούσε να υπάρξει.  Η θάλασσα του διαδικτύου  , τα ψάρια και το δόλωμα. 
Τα ψάρια δεν χωρίζονται σε κόμματα  , η δουλειά τους είναι  να τρώνε, να τσιμπάνε και να αναπαράγονται …. για να  φαγωθούν.. 
Το δόλωμα αυτή την φορά ήταν η απόφαση ενός συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , που δεν γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις για να πω αν έχουν σώας τας φρένας, αφού τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. 
Και τα ψάρια τσίμπησαν.. Έφαγαν το δόλωμα  όπως λέει ο λαός αμάσητο  χωρίς πολλά - πολλά γιατί. Χωρίστηκαν σε δημοκράτες και φασίστες,  
οι πρώτοι για να δείξουν την ανωτερότητα , τον ουμανισμό , και την αλληλεγγύη τους  στον αδύναμο  ξεσπιτωμένο μετανάστη  
και οι δεύτεροι  γιατί αποτελούν  άθελά τους μέρος του σχεδίου  της ολοκλήρωσης της ΕΕ. 

Όχι πως δεν υπάρχουν φασίστες  Η παρουσία  της Χρυσής Αυγής  με τις ευλογίες  του κράτους  και την σιωπηρή συγκατάθεση όλων  των πολιτικών  κομμάτων αυτό δείχνει. 
Ότι  ένα εργαλείο  - και όχι κόμμα – του καπιταλισμού  βρίσκεται μέσα στην βουλή. 
Και όχι μόνο μέσα στην Ελληνική βουλή.. 
Και όχι δίχως σκοπό.. 

"Ο φόβος του φασισμού που ανέρχεται επικίνδυνα θα πρέπει να μας κάνει να δούμε σοβαρά  τι μέτρα  πρέπει θα πάρουμε  για την ένωση.. " 

Είχε ειπωθεί  παλιά σε ανύποπτο χρόνο από αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Κάτι παρόμοιο είχε ειπωθεί και στο Καβούρι  πρίν μερικά χρόνια όταν συζητούσαν για την ασφάλεια της ΕΕ παρουσία όλων των κομμάτων  και της κ. Βαλαβάνη  εκπρόσωπο  τότε της σημερινής κυβέρνησης ..
Και για να μην  πάει χαμένο αυτό το χαρτί  της παρτίδας τους , έβγαλαν και έναν άσσο απ το μανίκι  τους ..Τους Τζιχαντιστές και τους πρόσφυγες ..Δημιούργημά τους κι αυτοί ..με σκάρτο και πλαστό  υλικό  ή πραγματικό,   Κύριος ή Αλλάχ  οίδε   .  


Βαδίζουμε λοιπόν ολοταχώς  στην  νέα σαλαμοποίηση  του ανθρώπου αυτή την φορά, αφού έπιασε το κόλπο με την σαλαμοποίηση των χωρών παλιότερα. 

Ο διχασμός, ο φασισμός αλλά και τα ευγενικά συναισθήματα  μιας νέας  «αρίας φυλής»   χέρι-  χέρι.. όλα  για την μεγάλη πατρίδα  τους .. 
Την μεγάλη  ενιαία Ευρώπη  με τις αποικίες και τα προτεκτοράτα τα της. Σκαλοπάτι της  ο φόβος.. Μην κολλήσουμε  προσφυγιά ή μην μας χαρακτηρίσουν φασίστες αν μιλήσουμε..
κι ετσι ακολουθούμε τα  αόρατα σχέδιά τους νομίζοντας πως εκφράζουμε τη γνώμη μας  ..
Και οι ελεύθεροι δημοκράτες και οι λεγόμενοι φασίστες

Κατά τα άλλα ..αδερφές και παλληκάρια  γίναμε μαλλιά κουβάρια ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατά τα άλλα, αυτό. όπως το εννοείς εσύ, όχι όπως ακούγεται..

Elitsa Kou είπε...

Να ΄σαι καλά ανώνυμε..΄