:p :p :p... χά!

Τετάρτη, Μαρτίου 1

Φάκες και δολώματα "δια χειρός" τρωκτικών.




Αν σας περνάει απ το μυαλό πως μια ΜΚΟ ξυπνά ένα πρωί και φωνάζει «όλοι κάτω»  (αφήνοντας όμως  εσάς να φανταστείτε ποιους εννοεί ) , είσαστε γελασμένοι ..

Η δουλειά μιας ΜΚΟ όχι μόνο είναι προγραμματισμένη αλλά και τέλεια μεθοδευμένη.
Δεν σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς πως είναι δυνατόν να είναι ένα αγαπημένο τέκνο αυτών που σε καταπιέζουν, που κουμαντάρουν την ζωή σου, σε κυβερνούν, σε ορίζουν.

Σε «δηλητηριάζουν » σιγά –σιγά και γλυκά αφού προβάλλουν τα προβλήματά σου , τα αδιέξοδά σου αυτά που σε καίνε , μέχρι να έρθει η στιγμή να δράσουν πραγματικά υπέρ αυτών που τις δημιούργησαν και κατά αυτών που τις πίστεψαν
και που σημειωτέον αυτοί που τις πίστεψαν και τις ακολουθούν τυφλά , ούτε που θα πάρουν είδηση γιατί υπάρχει πια η εμπιστοσύνη  ..αφού ..και διότι .. και γιατί… κάποτε τους συμπαραστάθηκαν και τους μίλησαν με την φωνή της "λογικής " .

Και ούτε θα το ψάξουν σε περίπτωση που κάτι πέσει στην αντίληψή τους ..απλά θα ρίξουν την ευθύνη στην παγκόσμια συνωμοσία,  στους Ελ ,στους Νεφελίμ και σε όλες αυτές τις αηδίες που έχουν σκάσει μύτη ..και όχι τυχαία ..

Το μεγάλο ατού των ΜΚΟ ( και γενικά και κατά τόπους ) είναι τα δημόσια πρόσωπα , τα ονόματα με κύρος ή τα ονόματα που συμβάλουν στο κοινό καλό , σε κινήματα.. πρόσωπα γνωστά φιλάνθρωπα, ή πρόσωπα που «διεκδικούν». Επιλεγμένες διεκδικήσεις όμως .. που δεν ενοχλούν .

Μεγάλο ρόλο ώστε να γίνουν γνωστές παίζουν τα ΜΜΕ..
Προβολή των μη κυβερνητικών οργανώσεων,
του έργου τους ,
προβολή μελών τους, (ακόμα και με άλλη ιδιότητα π.χ. την επαγγελματική )
‘Όπως ακριβώς γίνεται και με τα εν δυνάμει πολιτικά πρόσωπα .. Βαρουφάκης , Τσακαλώτος και άλλοι.

 Βέβαια οι δημοσιογράφοι ποτέ δεν ευθύνονται για τίποτα .. είναι οι αδιάφθοροι της ενημέρωσης του Λαού.. Και το μοτο πάντα το ίδιο :
- Εμείς την δουλειά μας κάνουμε .
Και το δικό μου το ίδιο:
 - Άξιος ο μισθός σας..

Και με την ευκαιρία των ΜΚΟ και των "πολυαγαπημένων" μου δημοσιογράφων, πρόσεξα πως
αρκετό καιρό τώρα αλωνίζει τα κανάλια ένα στέλεχος της Avaaz - εκ Βορείου Ελλάδος - με την επαγγελματική της ιδιότητα ..
 Την Avaaz δεν χρειάζεται να σας την συστήσουμε.. Τίνος είναι, ποιοι έξωθεν γνωστοί πολιτικοί την στηρίζουν..
 είναι η αγαπημένη σας ΜΚΟ με τα ψηφίσματα που τρέχετε σωρηδόν να πάρετε μέρος στην εκάστοτε ψηφοφορία της.

Εδώ ένα απ τα ψηφίσματα του Avaaz  πιασάρικο και ελκυστικό.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 
Προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη: Ως πολίτες, σας καλούμε προστατεύστε τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των ελλήνων από τα ξένα funds και να περάσετε άμεσα νόμο που θα αναγκάζει τις τράπεζες να δίνουν πρώτα το δικαίωμα στους έλληνες να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας στην τιμή που θα τα αγόραζαν τα funds – όπως έκανε πρόσφατα η Κύπρος. Αυτή είναι μια ευκαιρία να βάλετε τους έλληνες πολίτες πάνω από τα συμφέροντα των αρπακτικών κερδοσκόπων. 

Και κλείνει το εισαγωγικό της σημείωμα η πλατφόρμα « Ψηφίσματα Πολιτών» με την υπογραφή της κυρίας που λέγαμε, έτσι:

Δεν μας μένει πολύς χρόνος. Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και όταν πιάσουμε το στόχο μας, θα παραδώσω τις υπογραφές μας στους Υπουργούς και στα μέσα ενημέρωσης. 

Βέβαια όσοι γράφουν κατά του Avaaz όπως εγώ π.χ. είναι απλά Χρυσαυγήτες εφ όσον η παμπόνηρη ΜΚΟ έκανε και ψηφοφορία να τεθεί η Χ.Α εκτός νόμου ..δηλαδή είναι για να τρελαίνεται κανείς..

Παρακολουθούσα συγκινημένη ( Τούρκος εσύ κι εγώ Ρωμιός ,κι εγώ λαός κι εσύ λαός ) μια τούρκικη σελίδα που μιλούσε διαμαρτυρόμενη
για το ξερίζωμα των ελιών ,
για τα τερατώδη κτίσματα δίπλα σε μνημεία όπως η Αγιά Σοφιά ,
για τοπικές παραδόσεις που χάνονται
 για ειδυλλιακά νησάκια που μετατρέπονται σε εργοτάξια, 
για γνωστά σπίτια σε μας τους Έλληνες…όμως ο σχολιασμός απ την σελίδα έδειχνε πως είχε άγνοια της ιστορίας ..και ομολογώ όχι εσκεμμένη .. έγραφε π.χ. για ένα παλιό Ελληνικό σπίτι πως οι κληρονόμοι του δεν τα βρήκαν μεταξύ τους γι αυτό το άφησαν και γκρεμίστηκε .. μέχρι που ανακάλυψα πως η σελίδα ανήκει σε ΜΚΟ και μάλιστα καθοδηγείται από μη Τούρκους, παρασύροντάς τους όμως με τις λογικές διαμαρτυρίες της ..

Όλοι κάποια στιγμή παρασυρόμαστε ..

Έχω παρασυρθεί κι εγώ σε ανύποπτο χρόνο από ιντερνετικές εφημερίδες και θα κουβαλάω μέσα μου την ηλιθιότητα μου αυτή μέχρι το τέλος της ζωής μου άσχετα αν κατάλαβα το βρώμικο παιχνίδι τους .. Το πολύ βρώμικο παιχνίδι τους ..
Τι να το κάνεις όμως ??
Το μόνο που με ανακουφίζει  - γιατί τίποτα δεν με σώζει - είναι πως δεν είμαι γνωστή στο διαδίκτυο οπότε δεν παρέσυρα  έστω άθελά μου,  πολλούς..

Όσο για τις ΜΚΟ ? Ας κλείσουμε όπως αρχίσαμε :

Αν σας περνάει απ το μυαλό πως μια ΜΚΟ ξυπνά ένα πρωί και φωνάζει «όλοι κάτω» αφήνοντας εσάς, να φανταστείτε ποιους εννοεί , είσαστε γελασμένοι ..
Η δουλειά μιας ΜΚΟ όχι μόνο είναι προγραμματισμένη αλλά και τέλεια μεθοδευμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: