:p :p :p... χά!

Πέμπτη, Απριλίου 27

Με της Ελιάς τα μάτια




Παρ όλο που η είδηση μπορεί να είναι «ράδιο αρβύλα» ή και μέθοδος γκρίζας προπαγάνδας που στόχο έχει να πείσει - ως κίτρινο έντυπο - πως όσα ψυχανεμίζεσαι ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας , εν τούτοις δεν λέει κάτι νέο που θα μας κάνει να πέσουμε απ τα σύννεφα. Μια στάλα λογικής να διαθέτεις , μπορείς να δεις τι συμβαίνει και από πού ξεκινούν όλες αυτές οι πονόψυχες ΜΚΟ που αλωνίζουν τον τόπο μας – πιστεύω και την Ευρώπη – και προφανώς και την Συρία , και λέω προφανώς γιατί στοιχεία νομίζω δεν υπάρχουν για την δράση τους εκεί ..
   
   Έγραφε λοιπόν η φυλλάδα πως ο Γάλλος αστυνομικός – θύμα του τελευταίου τρομοκρατικού χτυπήματος - είχε επισκεφτεί δύο φορές την Ελλάδα ως ακτιβιστής , μέλος οργάνωσης αλληλεγγύης καθώς και το ότι ανήκε στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων (το συγκεκριμένο σε άλλη εποχή δεν θα μου έλεγε απολύτως τίποτα τώρα όμως έχει την σημειολογία του . ). 
 Να υποθέσω ( για να μην σας στεναχωρήσω) πως η υπηρεσία του αστυνομικού δεν γνώριζε τις εκτός Αστ.σώματος ασχολίες του ακτιβιστή αλλά και να δεχτώ πως αν τiς γνώριζε, τις έβλεπε θετικά αφού αυτός έκανε « θεάρεστο έργο» σώζοντας προσφυγόπουλα σαν να μην είχε η Ελλάδα ούτε διασώστες ούτε διάθεση για να το κάνει.. 

   Θα μπορούσα όμως και να σκεφτώ πως αν είναι έτσι , γιατί να μην είναι και αλλιώς και ο ακτιβιστής αστυνομικός γιατί να μην είναι και «φιλοτρομοκράτης» αφού μέχρι σήμερα οι λεγόμενοι τρομοκράτες, την Δύση εξυπηρετούν ( να μην ξεχνάμε τους δίδυμους πύργους , ) 
τους λαούς χωρίζουν σε ρατσιστές και μη , 
και πόρτες ανοίγουν προσφέροντας άλλοθι στην δύση για επεμβάσεις όπου της κάνει κέφι.. 

   Δεν θέλω να αμαυρώσω την φιλοξενία των απλών ανθρώπων που άνοιξαν την αγκαλιά τους στους πρόσφυγες εξ άλλου και η Μέρκελ και ο πάπας τους έδειξε τον δρόμο της αγάπης , αλλά ούτε και να κατηγορήσω αυτούς που δείχνουν να δυσανασχετούν με την συνεχή προσέλευσή τους , αφού δεν γνωρίζω ποιοι είναι πίσω απ αυτούς που τους ξεσηκώνουν εκτός της Χ. Αυγής. 
Θα μάθουμε κάποτε και πολύ φοβάμαι πως θα είναι αργά και το μόνο που θα κάνουμε θα είναι να το αποσιωπήσουμε διακριτικά όπως κάνουμε πάντα. 
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω αυτούς που πιστεύουν πως όποιοι δεν ακολουθούν τις εντολές για τους πρόσφυγες και δεν ασχολούνται ολημερίς μ αυτό το έργο, δεν είναι κατ ανάγκη ρατσιστές( όχι πως δεν υπάρχουν κι αυτοί ) απλά δεν ακολουθούν ύποπτες «εντολές», και δεν συμβαδίζουν με τα κανάλια , τα κόμματα , την εκκλησία , τους τσάριτυ αριστερούς και δεξιούς και την επιδίωξη της Ευρώπης .. 

Δεν μπορείς να είσαι αριστερός και να ακολουθείς όλους αυτούς επειδή σου πετάνε την φόλα της αλληλεγγύης κι εσύ όχι μόνο την καταπίνεις αλλά την διαδίδεις αγνοώντας πως η φιλανθρωπία δεν γίνεται με τυμπανοκρουσίες , όχι γιατί το διδάσκει κάποια θρησκεία , αλλά γιατί είναι εγωιστικό αν όχι ύποπτο να ωρύεσαι πως κάνεις το αυτονόητο. 
Εκτός αν , και αυτό, έχει κάποιον σκοπό..

Γιατί αν βομβαρδίζεις συνέχεια έναν λαό χαμένο στα προβλήματά του ένα άβουλο λαό χωρίς δυνάμεις, έναν χαζό λαό, απ το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάθε περίσταση και με κάθε αφορμή με το: πρόσφυγες ..αλληλεγγύη.. πρόσφυγες ..αλληλεγγύη..πρόσφυγες ..αλληλεγγύη.. πρόσφυγες ..αλληλεγγύη.. πρόσφυγες ..αλληλεγγύη.. λογικά θέλει γερά νεύρα για να μην φτάσεις στο σημείο να πεις σε όλους αυτούς και κυρίως στην κυβέρνηση του Σύριζα : Ε ! άει στον διάβολο κι εσείς και οι πρόσφυγες… 

Μήπως όμως μας σπρώχνουν προς τα εκεί?? 
Μήπως ο Γκαιμπελισμός ξαναβρήκε πρόσφορο έδαφος? 

 Πρωτοστάτης στην χώρα μας σε όλο αυτό το κατ εντολή ανθρωπιστικό έργο είναι βέβαια ο Σύριζα και νά ακόμα ένας λόγος μες τους πολλούς, για τον οποίο υποστηρίχτηκε ο Αλέξης από ξένους και ντόπιους διανοούμενους , ανθρώπους της τέχνης , του πνεύματος, που τα πάθη των λαών τα βλέπουν μέσα από το πρίσμα μιας «Άνοιξης» εργαστηρίου , μιας ρομαντικής επανάστασης, και τα έχουν ακουστά μόνο από βιβλία.. 

Είναι αυτοί που μιλάνε χωρίς να λένε απολύτως τίποτα σε ένα κοινό- συρφετό που εκστασιάζεται μην καταλαβαίνοντας τι του λένε αλλά του φτάνει μόνο που ο κύριος «δημόσιο πρόσωπο» , ο κύριος «επώνυμος» ασχολήθηκε μαζί τους . 
Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τους θαυμαστές π.χ. της Μενεγάκη που κατουριούνται από περηφάνια όταν αναφέρει το όνομά τους σε ένα κουίζ της εκπομπής της. 

Και γιατί όχι ?? 

Ένα λάϊφ στάιλ τσούρμο κουμαντάρει την ζωή μας κι εμείς άβουλοι παρακολουθούμε τους επιζήσαντες της δυτικής τρομοκρατίας τους Σύριους survivors , που μπροστά στον κίνδυνο να τους σκοτώσουν μπαίνουν στο παιχνίδι και ή πνίγονται στο Αιγαίο ή αν γλυτώσουν δέχονται να είναι υποχείρια αυτών που καταστρέφουν την χώρα τους .. υποθέτω..γιατί κανένας τους δεν μιλάει παρά μόνο για βόμβες , θάνατο και πόλεμο σαν να μην είχε ποτέ κανονική ζωή σαν να μην γνώριζε τι γινόταν πριν στην πατρίδα του …Αμέτοχοι σε όλα.. 

Και τώρα,  αμαρτωλά σιωπηλοί ..σαν κάποιος να τους ελέγχει..
Σαν να μην τους ενδιαφέρει  τι γίνεται στην γή που γεννήθηκαν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: