:p :p :p... χά!

Τρίτη, Οκτωβρίου 10

Ε! λοιπόν , δεν είμαστε όλοι χάπατα

με της Ελιάς τα μάτια 






Είναι η απάντηση προς αυτούς που αμφιβάλλουν και αναρωτιούνται αν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει σχετικά με την αλλαγή φύλου , και γι αυτό αντιδρούμε όπως αντιδρούμε .. 
Έχουμε καταλάβει ..μην κουράζεστε. Δεχόμαστε πως το ζήτημα είναι κοινωνικό, ψυχολογικό, νομικό , και ότι άλλο κάνετε κέφι.. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι το περιθώριο, ο κοινωνικός αποκλεισμός , το διαφορετικό - με ότι αυτό συνεπάγεται - όπως όμως γνωρίζουμε και την εφηβική επανάσταση προς την οικογένεια , καταστάσεις δηλαδή που αμφιβάλλω αν τις έχουν ζήσει όσοι κόπτονται για την αυτοδιάθεση των παιδιών και την επιλογή φύλου, 
προβάλλοντας μας μερικές δεκάδες παραδείγματα αλλά τόνους βιβλιογραφιών , αποφάσεις παγκόσμιων οργανισμών , και πλήθος άλλων παραδειγμάτων απ την αρχή σχεδόν του κόσμου ..και από άλλες εποχές .... 

Συνήγοροι τους,  υπόπτως αυτόκλητοι ( ?)  τα πάσης φύσεως ( εκτός πολιτικής ) δήθεν υπεύθυνα άτομα , όπως γίνεται πάντα , που όμως βαραίνει ή όποια άποψή τους και προβάλλεται χωρίς φειδώ απ τους πάντες αφού πρέπει να αποδειχθεί ποια είναι η άποψη της "κοινωνίας" .. 
Δυστυχώς στο σημερινό θέμα της αλλαγής του φύλου των παιδιών , πρωταγωνιστούν και γυναίκες . αυτές φωνάζουν περισσότερο δικαιολογώντας αυτούς που τις έπεισαν από παλιά ως τις μέρες μας πως η γυναίκα είναι «πράγμα» …ανά τους αιώνες.. 
Πρώτα σκλάβα , μετά υπάκουη σύζυγος , και ύστερα «μαχητική» χειραφετημένη , 
πασπαλισμένη με ροζ ευαισθησίες, 
 βαθιά συμπονετικές και δίκαιες , λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους ,
και ακόλουθες σε ότι "νέο" προκύψει. 

Αν τις ρωτήσεις όλες αυτές το τι αισθάνονται για το τάδε π.χ. γεγονός για το οποίο αγωνιζόταν κάποτε,   θα σου απαντήσουν με τσαχπινιά πως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο λάθος και μέχρι εκεί..αλλάζουν ρότα. . 
Και η λέξη «τσαχπινιά» δεν γράφεται περιπαικτικά ή ειρωνικά . 
Είναι ένα προσόν τους  αποδεκτό απ όλους ( «επιχορηγείται» μάλιστα)  που αποδεικνύει όμως πως η γυναίκα είναι όλα τα παραπάνω .. ακόμα.. 
Είναι ένα μείγμα απ τις επιδιώξεις του καθενός …εκτός από μάννα.. 
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι είναι μάννα .. γιατί δεν θα την καταλάβουν οι γυναίκες στις οποίες αναφέρομαι και αμφιβάλλω και για πολλές άλλες αφού η μητρότητα έχει πάρει άλλους δρόμους κατά τω δοκούν της κάθε μιας μας.. αλλά με την ίδια κατεύθυνση , θαρρείς  και ένα αόρατο σχοινί  την σέρνει όπου θέλει αυτό. 

Σήμερα για να είσαι αποδεκτή μάνα πρέπει να μεγαλώνεις παιδιά διαθέσιμα χωρίς να σε προβληματίζει σε ποιον. 

Ας γυρίσουμε τώρα στην απάντησή μας πως δεν είμαστε όλοι χάπατα είτε είμαστε άντρες είτε είμαστε γυναίκες.. 

Καθένας λοιπόν μπορεί να κάνει ότι θέλει με το σώμα του και το κάνει.. Καθένας μπορεί να επιλέξει τον ερωτικό του σύντροφο , φτάνει να μην θολώσει τα νερά  έστω και εν αγνοία του ..προσέξτε ..λέω θολώσει και όχι ταράξει .. 
Είναι ακριβώς το ίδιο με την ψήφο αυτών που ψηφίζουν ένα κόμμα γα δικούς τους λόγους χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα βλαφτεί η χώρα τους , ή οι απόγονοί τους με τις όποιες « δημοκρατικές» επιλογές τους.. 

Δεν είμαστε λοιπόν χάπατα γιατί ενώ μπορούμε να νοιώσουμε  
τον κοινωνικό αποκλεισμό , 
την λεκτική κακοποίηση , 
την υπεροψία των «κανονικών» 
 μπορούμε να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο και να περπατήσουμε  μαζί  με τους  εκ γενετής ομοφυλόφιλους έστω και αν είναι μια παραξενιά της φύσης, παραξενιά που δεν την συναντάμε μόνο στους ανθρώπους, 
δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να δώσουμε βάση ( επιεικώς η λέξη ) 
 σε καιροσκόπους , ψεύτες , και καθοδηγούμενους από άλλα κέντρα πολιτικούς.. 
 Και δεν μιλώ μόνο για την σημερινή κυβέρνηση ..
Δεν πιστεύουμε σε κανέναν που μας προτείνει να κάνουμε ένα βήμα - δόλωμα,  καλύπτοντας το επόμενο , που κρύβει η φάκα .. Πόσο μάλλον την σημερινή ή την αυριανή κυβέρνηση ή αυτούς που κλείνουν το μάτι στην εξουσία .. Εξ άλλου όλα τα καταστροφικά επιτεύγματα για το καλό της ανθρωπότητας έγιναν . 

Απ ότι είδαμε, το πρόβλημά όλων είναι μόνο η ηλικία .. και δεν ξέρω τι άλλο  ανακαλύψουν για να δείξουν την τάχα αντίρρησή τους 
Αν αλλάξει το όριο θα το δεχτούν όλοι ( ακόμα και οι παπάδες ) αφού όλοι εκτελούν εντολές και δεν το κρύβουν άλλωστε.. 

Και κάτι για να τελειώνουμε.. 

Κανένα μα κανένα παιδί δεν είναι ευτυχισμένο απ τις επιλογές που έκανε εν βρασμώ κάποτε .. 
Το κατηγορώ του μέχρι τον θάνατό είναι προς αυτούς που του επέτρεψαν να το κάνει , δημιουργώντας συνθήκες τέτοιες , που το ώθησαν σε όποια επιλογή .. 
Και πάψτε επιτέλους να μηρυκάζετε  την λέξη «ομοφοβικός» ή  την λέξη ψυχιατρείο.. 
γιατί δείχνετε από μακριά πως εσείς είσαστε φοβικά άτομα οι μεν 
και χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης οι δε.. 

Και για να μην ξεχνιόμαστε ..
μην παρασύρεστε απ την Χρυσή Αυγή .. Αυτός είναι ο ρόλος της ..
Γι αυτό την έβαλαν στη βουλή , το θυμικό την ενδιαφέρει για να γίνει αυτό που για το οποίο πιθανώς πολλοί έχουν αντίρρηση .. 

Το ίδιο θυμικό ενδιέφερε και το Πασόκ με το σύνθημα "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" , 
το ίδιο και την Ν .Δημοκρατία όταν αναμασά τα «εγκλήματα» των κομμουνιστών , 
αλλά το ίδιο και την σημερινή κυβέρνηση όταν η μόνη πολιτική που κάνει είναι να μας θυμίζει τι έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις..βάζοντας ωστόσο  στο πιάτο   την αριστερή ιδεολογία  και σερβίροντας   στους τάχα  αντιπάλους της  ένα έδεσμα  που ποτέ δεν θα μπορούσαν να έχουν στο τραπέζι τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: