:p :p :p... χά!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28

Ασκήμια .. το πρόσωπο του τέρατος..




Σε σας  που συνδέετε  μηρυκάζοντας τα λόγια του Χατζιδάκι  μόνο  με τους Νεοναζί 

Ο λόγος γνωστός , - έχετε τάξει τον εαυτό σας   να μας προφυλάξετε   απ τον φασισμό -  υποψιάζομαι  και η λατρεία σας  για τον Μάνο, κάτι κρύβει,  γιατί δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο  πως σας χαρακτηρίζει  η αρμονία , και η ομορφιά , η δε ρηχή σας σκέψη ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι του δεν φτάνει . 

Παρ όλο που στην ζωή μου  ποτέ δεν ήμουν θαυμάστρια  του Χατζιδάκι σε σχέση με άλλους συνθέτες , είμαι σίγουρη πως αν ζούσε σήμερα θα σας έφτυνε , όπως ακριβώς σας έφτυσε και ο Θεοδωράκης , τον οποίον δεν έχω συγχωρήσει αλλά  δεν έχει καμιά σημασία , αφού εκείνος με το τελευταίο του φέρσιμο μου ζήτησε συγνώμη κι εγώ το δέχτηκα.. 

Μπορεί ορισμένοι  από εσάς να λούφαξαν  στην γούβα τους - πράγμα δύσκολο έως αδύνατο  βέβαια  αφού για να λουφάξεις και να βγάλεις τον σκασμό απαιτεί  ευαισθησία - μπορεί  μερικοί σαν πόρνες να αλλάξαν πιάτσα ,  η μπόχα σας  όμως έμεινε .. 
Έμειναν  όμως και τα φυντάνια που καλλιεργήσατε  όλα αυτά τα χρόνια  που τα κάνατε όμοιά σας ακριβώς όπως στα παραμύθια  που ο δράκουλας φροντίζει να κάνει και τους υπόλοιπους όμοιούς του  για να προμηθεύεται αίμα .. 
Νικήσατε .. Για πόσο ? Δεν έχει σημασία ..Τον σπόρο τον  φυτέψατε..  στον κατάλληλο καιρό , και βρίσκοντας οργωμένο το χωράφι απ τους προηγούμενους από σας ..

Είσαστε  τα μοναδικά ζώα που ρίχνετε κροκοδείλια  δάκρυα ,  όχι μόνο για να αρπάξετε το θύμα σας , αλλά γιατί πιστεύετε πως  σας αξίζει να σας συμπονούν , εσάς που όλοι κατά την γνώμη σας, 
σας κατατρέχουν ,  και σας πολεμούν, ακόμα και οι έξωθεν εταίροι σας. 

Για ένα δεν μπορώ να σας κατηγορήσω .. Για το ότι φοράτε μάσκα .. Όχι γιατί δεν θα σας βόλευε  , αλλά  γιατί  ο ενθουσιασμός ( ίδιος με της νύφης στο κρεβάτι )  που σας προκαλεί η αναλγησία σας ,  η ηλιθιότητα που σας χαρακτηρίζει , αλλά και η βιασύνη των αφεντικών σας για να τελειώσετε το έργο που σας έχουν αναθέσει, δεν σας αφήνουν περιθώρια να μιμηθείτε  παλιές τακτικές αυτών που διαδεχτήκατε .

Πολλοί θα πούνε  πως το καλύτερο είναι να ξεκουμπιστείτε  μια ώρα αρχύτερα .. Μην τους φοβάστε ..όμοιοί σας είναι ..απ άλλη μεριά ..

Ευχαριστηθείτε  λοιπόν  την ασκήμια που σκορπάτε , εσείς , οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών , οι διανοούμενοι της συνομοταξίας σας,   οι καλλιτέχνες , αλλά και όσοι σας χειροκροτούν όχι γιατί σας παραδέχονται αλλά γιατί είναι έρμαια της διαχωριστικής γραμμής που εσείς βάλατε: 
Δεξιά  - "Αριστερά " 

..... Και ξαναδιαβάστε  τα κείμενα του Μάνου... Θα βρείτε και τον εαυτό σας μέσα .. 

Όσο για μένα..
την ασκήμια σας, που θρέφει το τέρας 
δεν θα την συνηθίσω ποτέ ..

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: