:p :p :p... χά!

Σάββατο, Ιανουαρίου 26

Η κερκόπορτα που την λέγανε Σύριζα





Το "καλό" με τούτους τους πορτιέρηδες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που έχουμε μπλέξει είναι που τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα κι έτσι δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύν καιρό και τους καταλαβαίνουν ακόμα κι εκείνοι που τους χειροκροτούσαν. 

Το τραγικό όμως είναι πως λόγω της βιασύνης των αφεντικών τους για την τελική - νόμιμη - κατοχή τους , 
της βιασύνης των επενδυτών που θα έρθουν για να δημιουργήσουν θέσεις δουλειάς στους ιθαγενείς , και να μας αναπτύξουν , 
τις αγορές που καραδοκούν, και άλλα τέτοια παρόμοια που με καμάρι και χωρίς ντροπή βγαίνει και λέει ο πρωθυπουργός, 
το τραγικό λοιπόν είναι πως λόγω αυτής της βιασύνης τους , 
αρκετοί από μας κάποιας ηλικίας θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε, εκτός και αν είμαστε τυχεροί και ξεκουμπιστούμε μια ώρα αρχύτερα. Πράγμα που ο Τσίπρας το αποζητά και το ομολογεί. Όπως το ομολογούν οι ανάλγητοι υποστηρικτές του. Όπως ανερυθρίαστα το είπε και ο γκέι αξιωματικός των αστυνομικών όταν ρωτήθηκε για τους γονείς του .. «Αν πεθάνουν απ την ντροπή τους για μένα ας πεθάνουν..» 

 Κι εδώ θα κάνω μια παρένθεση για να διευκρινίσω πως εμένα – και πιστεύω και πολλούς άλλους – δεν είναι το διαφορετικό που ενοχλεί, αλλά ο τρόπος που πλασάρεται . ‘Όπως και με τον ρατσισμό που δημιουργείται με τον ίδιο τρόπο και όχι τυχαία . Δεν φταίνε οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα αλλά ο φαρισαϊσμός όσων έχουν εμπλακεί σ αυτήν την μετακίνηση των προσφύγων, η υποκρισία τους που βέβαια έχει αποτελέσματα. Να ενισχύσει τα ακροδεξιά στοιχεία - που σε μας τα εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή- και όχι μόνο στην Ελλάδα. 
Το σχέδιό τους δεν αφορά μόνο την χώρα μας. Και αρχίζει από παλιά . 
Απλά ο Τσίπρας ήταν ο πιο πρόθυμος και ο πιο πολιτικά αναιδής και ανήθικος. 
 Βιάζονται, είναι φανερό… 
Σε μια νύχτα η Κυβέρνηση μετά την κύρωση της «συμφωνίας» των Πρεσπών άλλαξε όλη την ηγεσία στις ένοπλες δυνάμεις . 
Ελληνοαμερικανικές ασκήσεις και κομάντος , το πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο , ο Ερντογάν ως μπαμπούλας ( πάντα ένας μπαμπούλας χρειάζεται ) ο Αμερικανός πρέσβης αλωνίζει , η Ελληνική κυβέρνηση προσκυνά, και τα αστικά κόμματα κάνουν αντιπολίτευση η οποία δείχνει φανερά ότι είναι σύμφωνη με ότι γίνεται. 

Η Ελλάδα δεν θα εξαφανισθεί λόγο των Σκοπίων. Δεν ήταν αυτός ο λόγος που κατεβήκαμε στο Σύνταγμα (εκτός αυτών που πρόσφεραν έργο στην κυβέρνηση ) 
Η Ελλάδα , μαζί και τα Σκόπια θα χαθούν γιατί θα γίνουν επαρχία μιας ομοσπονδίας με όλα τα επακόλουθα. 
Εξ άλλου η απάντηση αρκετών Συριζαίων γι αυτό το θέμα είναι πως "δεν πειράζει που δεν θα έχουμε δική μας Βουλή , αφού θα έχουμε αντιπροσώπους σε μια Πανευρωπαϊκή Βουλή" ..

Στην Ευρώπη των Λαών όπως την λέει ο Σύριζα..
Στην μεγάλη Πατρίδα τους όπως την λένε οι Δεξιοί. 

 Ας πάψουν λοιπόν πια τους θεατρινισμούς στην - ακόμα - Ελληνική Βουλή πως ο κόσμος απαξιώνει τους πολιτικούς και την πολιτική .. 
Αυτοί το επιδιώκουν γιατί αυτό θέλουν. 

Βιάζονται… και ευτυχώς .. Το μαρτύριο της σταγόνας είναι επώδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: