:p :p :p... χά!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 7

Χαμήλωσε.. ε ..ε! !


Το να θεωρείς ότι δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα σένα κόμμα αλλά η πολιτική, είναι σωστό μεν αλλά έλα που ζητάς ψήφους και από εξωκομματικούς δε… που μπορεί να μην το ασπάζονται αυτό; Θα μου πεις ότι το κίνημα υπέστη… μπλα μπλα..μπλα..
το 90-91 ….. ίσως καταδεχτείς να μου δώσεις περισσότερες χαζές απαντήσεις ..όπως αυτούς έχουμε αυτούς κατεβάζουμε… αλλά ίσως και να με κοιτάξεις καχύποπτα και να με βγάλεις εχθρό του κόμματος… Δεν γίνεται αυτό; Πόσο λάθος κάνεις!

Nα προσελκύουν τη συμμετοχή, να απευθύνονται με ελκυστικό τρόπο ευρύτερα σε εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να μάθουν, να ζήσουν ένα γεγονός, να πάρουν μέρος σε μια συζήτηση.


Μέσα από κείμενο του συνεδρίου σου το παραπάνω. Πρόσεξέ το. Δεν φταίνε οι αυξημένες υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου των στελεχών σου…για την υστέρηση που επαναλαμβάνεις….. Η υπεροψία φταίει…. Και το κούνημα του δάχτυλου στα μούτρα αυτού που θέλει να μάθει….. αυτού που δεν αντέχει συμπεριφορές αυταρχικές τις ίδιες που βλέπει απ’ τον εργοδότη του, την κυβέρνησή του πιθανώς απ την οικογένειά του… απ’ το σχολείο του.

Εννοώ πολλά περισσότερα απ ’ότι γράφω.. Αν θέλεις ανάλυση σύντροφε.. η συνάδελφε… άστο …. Ίσως μια άλλη φορά.

ΥΓ. Και …. Ναι . Το ψηφοδέλτιο το έριξα χωρίς σταυρό , ψηφίζω βλέπεις στην Β Αθήνας. … πάλι δεν κατάλαβες;

4 σχόλια:

korinoskilo είπε...

χαλαρωσεεεεεε ε ε ε :Ρ

καλημερες

Aristodimos είπε...

Υπεροχο το τραγούδι και όμορφη η φωτογραφία...
Οσο για τ αλλα , οπως το ειπες... "αστο...."

Την καλησπέρα μου
Αρης

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Αμέσως..ότι πείτε!
Καληνύχτες

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ναι.....
Ετσι..
Ευχαριστώ για τη διακριτικότητα
καλέ μου Αρη
Καλή σου νύχτα.