:p :p :p... χά!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 6

Θα με δικάσει...



Από τη Ρήξη που κυκλοφορεί: Η κρίση της Παγκοσμιοποίησης, κρίση της Αριστεράς
Συγγραφέας: Γιώργος Καραμπελιάς

Η κρίση της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας, είναι κατ’ εξοχήν κρίση της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της. Δύο υπήρξαν οι κυριότεροι εκφραστές της, οι τραπεζίτες και τα παρελκόμενά τους, ΜΜΕ και Τύπος, καθώς και η διανόηση της… Αριστεράς. Για τους πρώτους δεν χρειάζεται να πούμε πολλά σε μια εποχή που, εδώ και είκοσι χρόνια, το τοκογλυφικό κεφάλαιο, μέσω του χρηματιστηρίου, κυριαρχεί πάνω στην «πραγματική οικονομία».
Για τους δεύτερους, ίσως εγερθούν κάποιες ενστάσεις, ιδιαίτερα σε έναν λαό όπως ο ελληνικός, που έχει μάθει να περιβάλει με φωτοστέφανο τη γνώση και τους φορείς της। Και όταν μάλιστα πρόκειται για τους διανοούμενους της Αριστεράς, που παραδοσιακά, μέχρι πριν από σαράντα χρόνια, ήταν οι διωκόμενοι και απόβλητοι του συστήματος: Η συνέχεια εδώ...
και κουράγιο ρε "σύντροφοι" με το να διαβάσετε παρακάτω δεν σας διαγράφουν..

8 σχόλια:

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Συνεπώς το λάβαρο πρέπει να είναι μαύρο...

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ας είναι και κοκκινομαυρομπορντωπορτοκαλί
βρε ΜΕΛΒΩ..αλλά που είναι το βλέπεις πουθενά?

Ανώνυμος είπε...

Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
Νέοι Τιτανικοί, Βιετνάμ και Αφγανιστάν έρχονται όσο ακριβαίνουν τα καύσιμα:
Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο…
Στα 100 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο (3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη) και ΛΙΜΟΥΣ θέλει ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΟΠΕΚ... - http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/100-opec.html
ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ οι γερμαναραίοι για το ΤΕΛΟΣ τού πετρελαίου από ΦΕΤΟΣ!...
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_45.html
ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες – το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων…), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Λογαριάζουν χωρίς τη γνωστή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν τυφώνες, ήλιο, ηφαίστεια και πολλά άλλα!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE
*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
http://library.tee.gr/digital/m2069/m2069_foskolos.pdf

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. τα διάβασα όλα προσεκτικά..
Αλλά γιατί "ανώνυμος;"

Laplace είπε...

To λαβαρο θα ειναι η ελληνικη σημαια..
Οποιος βλεπει 'φασισμο΄ή 'εθνικισμο' πισω απο αυτο,τοτε θα πρεπει να κανει ενα restart στον εγκεφαλο του κ να προσπαθησει να κατανοησει βασικες εννοιες της ζωης..
Ενωμενοι ολοι μαζι θα εξολοθρεύσουμε τους φασιστοπασοκους κ θα τους διωξουμε απο την χωρα μας κ οι φορτηγατζηδες(που ομως ηταν εναντιον ΟΛΩΝ των απεργων) μας 'δειχνου'ν τον δρομο ..
δεν εχουμε αναγκη ουτε απο μαυρα,ουτε κοκκινα λαβαρα..δεν εχουμε αναγκη κανεναν..ουτε την δεξια,ουτε την αριστερα..

το αρθρο ειναι πολυ σωστο,αληθεια που ειναι ολοι αυτοι οι 'διανοουμενοι' της αριστερας(οπως επισης που χαθηκαν τα 'καλοπαιδα' οι κυπατζηδες που παρουσιαζονται ως 'αναρχικοι'?δολοφονησαν τους αθωους στην μαρφιν για να σβησει το απεργιακο κινημα κ μετα εξαφανιστηκαν)??

καλο ΣΚ ελιτσα

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Laplace
Το πιστεύεις ότι και τα "σωστά" άρθρα δεν μου λένε τίποτα πια;
Όσο για τους Κυπατζίδες που είναι κωλόπαιδα για να λέμε τα πράγματα με το όνομάτους θα ξαναχτυπήσουν όταν ξανασφίξουν γι αυτούς τα πράγματα.. Βλέπεις την προηγούμενη φορά χάρην των "κομμάτων" των "εργατών" το βάλαμε στα πόδια..
Νά σαι καλά λαπλάς μου

Η τρελή είπε...

Αυτή η Δίκη ...ακόμα να τελειώσει?????
Σμουτςςςςς

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Γειά σου ρε ΤΡΕΛΛΗ
Εχω στο συνεργείο το μυαλό..
Σταματά πού και που!
Σματςςςςς