:p :p :p... χά!

Πέμπτη, Αυγούστου 29

Ακτιβιστές του "πνεύματος" , εμπνευστές της Παγκοσμιοποίησης και υπέρμαχοι της Παγκόσμιας Πίστης παρά τον ΟΗΕ ..


Steve farrell
Άντε και τον φάγαμε αδέρφια τον καπιταλισμό …η ουρά μας έμεινε .
Πόσο μάλλον που εδώ και πολύ καιρό ανακατεύεται και ο Θεός προς αυτήν την κατεύθυνση  αντάμα με επιστήμονες , δημοσιογράφους, στελέχη μεγάλων εταιρειών ( που ξαφνικά είδαν το Αγιο Φώς ) συγγραφείς  και άλλους πολλούς  ορατούς και αόρατους . 

Θα τους συναντήσετε στην ιστοσελίδα Humanity's Team, με συχνές καταχωρίσεις  στο facebook , τόσες ώστε να σου κινήσουν την περιέργεια  να ψάξεις  τι μέρος του λόγου είναι  αυτός ο Steve Farrell  ένας εκ των ιδρυτών  αυτής της ΜΚΟ , πούθε προέκυψε η  συν ιδρύτρια  Maria Ribeiro Ferreira και ποιος είναι ο Neale Donald Walsch  ο νέος εκπρόσωπος  του Θεού στη γή ενός θεού που θα συμφιλιώσει τον πλούσιο με τον φτωχό, το αρνί με τον λύκο , και το θείο με τον διάβολο,  
και θα ζήσουμε επί τέλους  σε: 

΄Εναν κόσμο Παγκόσμιας συνείδησης ( η χαρά του ΟΗΕ και της  σύμβουλου του  Lucis Trust* )  , 
σε μια συνεχή πράσινη ανάπτυξη  ( το όνειρο του δικού μας GAP
και σε έναν παγκοσμιοποιημένο  αχταρμά θεών , κρατών , φυλών,  χωρίς τίποτα  να μας  διαχωρίζει  από κανέναν,  αλλά με το σύνθημα «σεβασμός στην διαφορετικότητα»  . 

Μου έρχεται στον νου η ταινία METROPOLIS και αναρωτιέμαι για ακόμα μια φορά αν ο κινηματογράφος είναι τελικά προφητικός . 

Αυτές τις ημέρες  ο Steve Farrell ασχολείται και γράφει  για  την πολυσυζητημένη πιτσιρίκα , 
αυτήν με το βλέμμα  “Frau”  στο αγγελικό της προσωπάκι  την Greta Thunberg . 

Όχι , όχι ..μη μου λέτε πως δεν την γνωρίζετε  ούτε αυτήν αλλά ούτε και την σελίδα Humanity's Team ! Αφού σας βλέπω που  συνωστίζεστε ποιος θα πρωτοβάλει like .. και μας δίνετε και τον λογαριασμό τραπέζης να τα ακουμπήσουμε (αφού στο κάτω κάτω  θα σώσουμε τον κόσμο , το περιβάλλον, τα ζωάκια ) 
Τώρα θα μου πείτε  τι με νοιάζει εμένα . Πως δεν με νοιάζει ? Ποιος σας είπε ότι θέλω να ζώ ανάμεσα  σε ανόητους , ευκολόπιστους,  απατεώνες, και ύποπτες ΜΚΟ ? ( που όλες ύποπτες είναι αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω μερικούς από σας. )

Αν αναρωτιέστε για τον αν υπάρχει Humanity's Team στην Ελλάδα υπάρχει.. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει? Επίσης και Ελληνική Lucis Trust υπάρχει ..

ΣΣ  *Lucis Trust = ΜΚΟ που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα  στον ΟΗΕ …αξίζει να της ρίξετε μια ματιά …. 
- Μπα θα μου πείτε !  
-Το ξέρω .. Πάντως είναι η ΜΚΟ  αυτή που προώθησε,  ίσως και επέβαλλε στον ΟΗΕ  τον «θεσμό» Πρέσβειρες καλής θέλησης  και στις ελεύθερες ώρες της ασχολείται με τον μυστικισμό ..


Παρεμπιπτόντως,  όταν ξεκίνησα να γράφω γι αυτήν πριν χρόνια δεν υπήρχε  ελληνικό σάιτ,   μπλογκ που θα με βοηθούσε και αναγκαζόμουν να μπαίνω σε ξένε σελίδες  ακόμα και του ΟΗΕ . 
Σήμερα  που πάλι βγήκα στην αναζήτηση βλέπω πως υπάρχουν αρκετά που ασχολούνται μ αυτήν …δειλά δειλά βέβαια , γιατί  δεν είναι και παίξε – γέλασε  να θίγεις Παγκόσμιους Οργανισμούς όπως τον ΟΗΕ .


Δεν υπάρχουν σχόλια: