:p :p :p... χά!

Παρασκευή, Μαρτίου 27

Τσογλανοϊοί




 

Μόνο με την λέξη ντροπή μπορείς να χαρακτηρίσεις  τις συμπεριφορές αυτών  που κόπτονται για τα συμφέροντά του λαού, των εργαζομένων , των συνταξιούχων , των γερόντων, και της αξιοπρέπειας . 

Αυτή την εποχή που η τρομοκρατία του ιού έχει απλωθεί παγκοσμίως και οι θάνατοι είναι υπαρκτοί δεν ωφελεί  η χυδαία αντιπολίτευση και οι αγώνες για δικαιώματα , και μάλιστα απ αυτούς που τα δικαιώματα  και τα συμφέροντα των παραπάνω   τα είχανε γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια.

Αυτήν την εποχή δεν είναι η στιγμή που η κυβέρνηση θα λύσει όλα τα προβλήματα , από καταβολής κόσμου, πράγμα που δεν έκανε η κυβέρνηση της «αριστεράς»  ή η «σοσιαλιστική»  κυβέρνηση .

Αυτή η εποχή είναι για ανασυγκρότηση των κομμάτων  έτσι ώστε να βελτιώσουν τις θέσεις τους και να τις μεταδώσουν στον λαό,  για το μετά που έρχεται. 
Για το μετά που όλοι ευθύνονται γι αυτό..

Δεν ήμουν ποτέ θαυμάστρια του Άδωνι . Δεν ήμουν ποτέ ψηφοφόρος της Δεξιάς .
Ξέρω τί εκπροσωπούν , αλλά δεν μπορώ να  ανεχτώ δημοσιογράφους – αρουραίους των καναλιών – που αν τους ακούσεις , ακόμα και αν τους δεις,  φωνάζουν από μακριά οι σκατόφατσές τους τι επιδιώκουν. 

Μου έρχεται  όμως βαρύ να με ηρεμεί ο λόγος του Άδωνι , έτσι ώστε να μπορώ την νύχτα να κλείσω για λίγο τα μάτια μου χωρίς εφιάλτες για τους οποίους ευθύνονται τα παπαγαλάκια της αντιπολίτευσης  που καλούνται απ τα κανάλια για μπούγιο  στις συζητήσεις τους σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. 

Τα δικαιώματα των εργαζομένων , έτσι όπως τα γνωρίσαμε θα χαθούν . Τα δικαιώματα που αποκτήθηκαν με κόπο  όλα αυτά τα χρόνια θα πάψουν να υπάρχουν είτε το θέλουν οι πολιτικοί είτε όχι .  

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χωρίς αμφιβολία είναι η αγαπημένη του κεφαλαίου. Τα προηγούμενα καραγκιοζάκια της άνοιξαν τον δρόμο κάνοντας όλη τη βρώμικη δουλειά έτσι ώστε σε περίπτωση που μείνουν τα μέτρα και οι ανακατατάξεις και μετά την πανδημία δεν θα φταίει αυτή μόνο.

Η κυβέρνηση όμως της Ν.Δ 
- οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε -  στην παρούσα φάση,  δλδ της πανδημίας , στάθηκε στο ύψος της . 
Τι θα κάνει αύριο , όταν περάσει ο κίνδυνος  του κορωναϊού , δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε ..
Θα κάνει ότι αρμόζει σε μια δεξιά κυβέρνηση και ας μη γελιόμαστε.

Αλλά και ας μην ξεχνιόμαστε 

Κανένα κόμμα δεν γίνεται κυβέρνηση χωρίς τα λάθη της προηγούμενης και όπως αποδείχτηκε, καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν κάνει «λάθη» από απειρία .

Υ.Γ. Δεν θα ήταν άσχημο να προσέξουμε από που μεταφέρουμε πληροφορίες στα  social media. Βλέπω με λύπη μου άτομα  που καμιά σχέση δεν έχουν με τα τρωκτικά να μεταφέρουν απόψεις τους οι οποίες αναπαράγονται και μολύνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: