:p :p :p... χά!

Δευτέρα, Μαρτίου 2

Αθεοχριστιανοί και μπουρλοτιέρηδες 1-1

 


Με της Ελιάς τα μάτια 


Ας αρχίσουμε απ το νέο φρούτο που προέκυψε τα τελευταία χρόνια Τους αθεοχριστιανούς  

Άθεοι που δεν διστάζουν να προσβάλλουν την όποια θρησκεία  ακόμα και αυτήν που αναγράφεται στην ταυτότητα  των νεκρών πια γονιών τους , και «χριστιανοί»  με όλα τα χαρακτηριστικά  φανατικών οπαδών του χριστιανισμού , με όλα τα γελοία που τους συνοδεύουν και που προσβάλλουν την θρησκεία μας , όπως παντόφλες κάποιου αγίου , προμοτάρισμα κάποιας εκκλησίας με μια εικόνα που δακρύζει …αλλά κυρίως  η λύπηση, το κλάμα , απαραιτήτως μαζί με την κάθετη και οριζόντια πονόψυχη συμπεριφορά  προς όλους και σε όλα. 

Λυπούνται τα προσφυγάκια ενώ υπάρχει περίπτωση να μην είναι γονείς να μην γνωρίζουν καν τι θα πεί να είσαι μάνα και όλα αυτά για να δείξουν πως όλοι οι άλλοι είναι ανάλγητοι ρατσιστές ενώ αυτοί είναι η «αρία φυλή» της  παγκοσμιοποίησης .  
Να σκεφτούν λίγο παραπάνω ούτε λόγος . 
Έχουν κολλήσει στην προσφυγιά των παππούδων μας  που εσκεμμένα τους παρομοιάζουν με όλους τους σημερινούς μετανάστες χωρίς να είναι ικανοί να αναλύσουν αυτήν την μαζική εισροή στην Ευρώπη      επιτυχή  ή ανεπιτυχή …προς το παρόν.

Και ας περάσουμε στους «μπουρλοτιέρηδες» . 
Αυτούς  που φωνάζουν « σταύρωσον , σταύρωσον αυτόν» .. 
Δλδ τον μετανάστη  που ασπίδα του έχει το μικρό παιδί του , ως εμπροσθοφυλακή ..
Τον μετανάστη τον κατευθυνόμενο που οι οξύθυμοι συμπατριώτες μας επικεντρώνονται μόνο σ αυτόν  γιατί τα γυαλιά του παντογνώστη που τους έχουν προμηθεύσει  δεν τους επιτρέπουν  να δούν ποια είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση  ποια είναι η Δύση , ποιος είναι ο καπιταλισμός, 

Το μόνο που ξέρουν πολύ καλά είναι οι Τούρκοι που παρεμπιπτόντως και η γάτα μου το γνωρίζει .

Τσιμουδιά για το πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα , τσιμουδιά  για την ΕΕ που ως  εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα γυνή αδημονεί να αλλάξει πρόσωπο, 
τσιμουδιά για τον σχέδιο για έναν κόσμο χωρίς σύνορα , άρα και εύκολα ελεγχόμενο..

Τι θα γίνει λοιπόν ?? Ότι γράφουν οι γραφές του Θεού όλων .. Του κεφαλαίου .
Και υλικό  που μαθαίνει εύκολα , που ξεχνάει , που αμφιταλαντεύεται  που χρηματίζεται, που φανατίζεται υπάρχει .. Έχει γίνει καλή προεργασία ..

Προς το παρόν ας υποδεχτούμε εν χορδαίς και οργάνοις  την Frontex ως μεζεδάκι  μέχρι να μας σερβίρουν το κυρίως γεύμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: