:p :p :p... χά!

Δευτέρα, Μαΐου 23

Αν θες να είσαι άνθρωπος σωστοοοοόσσσσ....

Ένας ο δρόμος για σένα ! ο εθελοντισμός!

Ζηλεύω τους εθελοντές.. πάντα στην πρώτη γραμμή ..πάντα να δίνουν το παρόν στο πλάι συνανθρώπων μας που θέλουν βοήθεια ..
Η γλυκιά τους μορφή  που απορρέει απ την τόση καλοσύνη της μεγάλης τους καρδιάς με κάνει σαν φαρισαίο να κρύβομαι πίσω απ την πόρτα του ιερού ναού ανάξια να ακούσω τον λόγο  του Κυρίου ..ανάξια να πλησιάσω τους πιστούς του ,εγώ το  ασεβές και εν πολλές αμαρτίες περιπεσών γύναιο ..

Χαίρομαι για την τόση αγάπη που μπορεί να κρύβει μέσα του ο άνθρωπος.

Χαίρομαι που αυτούς τους αγγέλους του φωτός τους βραβεύουν μεγάλοι οργανισμοί του κόσμου..

Χαίρομαι που  στην πράξη ακυρώνεται η λαϊκίστικη και πρόστυχη αντίληψη πως « Απ το κεφάλι βρωμάει το ψάρι»  αφού ηγέτες μεγάλων χωρών παγκοσμίως , πολίτες με κύρος και άμεσα συνδεδεμένοι με το καλό του τόπου τους , είναι αποδέκτες αυτών των βραβείων και των τίτλων..

Μαζί με μένα είμαι σίγουρη ότι χαίρεται και η .lucistrust από την οποία ξεκίνησε η ιδέα της παγκόσμιας καλής θέλησης.

Μαζί με μας ..(της .lucistrust και εμού..)  είμαι εξ ίσου σίγουρη ότι θα χαίρεται και ο ΟΗΕ ο οποίος έτρεξε να την αναγνωρίσει ως ΜΚΟ με συμβουλευτικό χαρακτήρα στο πλευρό του..

Και βέβαια θα χαίρονται και οι άπασες Μκο ανά τον κόσμο οι οποίες δεν ασχολούνται μόνο με το ποια ώρα της ημέρας πρέπει να γονιμοποιείται το μυρμήγκι όπως τις κατηγορούν, αλλά ασχολούνται και με σοβαρά προβλήματα του πλανήτη μας όπως είναι η διαχείριση του νερού π.χ.

Χαίρομαι για  τις Πρέσβειρες  καλής θελήσεως που ακούραστα εργάζονται για τον πολιτισμό, την ειρήνη , τον τρίτο κόσμο, όπως βεβαίως και για τον δεύτερο(?)  και τον πρώτο(?),  αφού όλοι στον ίδιο παρονομαστή είμαστε
και οι μοναδικοί που ξεχωρίζουν είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τα «προσόντα» να έχουν αυτόν τον τίτλο , μα και όσοι είναι γύρω τους για να μην λέμε εμείς τα αιμοβόρα θηρία αυτού του κόσμου πως γίνονται διακρίσεις ..

 Και επειδή μ αρέσει να ξετυλίγω το κουβάρι για να βρω την αρχή ένα μεγάλο μπράβο στην .lucistrust και το κουράγιο της να είναι η πρώτη απ τις οργανώσεις ( πα! πα! πα! καλύτερα να λέμε ομίλους ) που υπερασπίστηκε τον Ομπάμα για το βραβείο Νόμπελ της ειρήνης..

Μπράβο που είναι υπεράνω θρησκειών προωθώντας την παγκόσμια θρησκεία ονομάζοντας τον Χριστό, Μετρέγια … που εμένα δεν με αφορά αλλά πληροφοριακά το λέω και προς τιμήν της ας κάνουμε μια επίκληση με τον ύμνο που βόσκει στην ιστοσελίδα της  παγκόσμιας αυτής ..της λατρευτής των ορθοδόξων και μη  ,  ΜΚΟ.. που μαζί με άλλους παρόμοιους  ομίλους  «οικοδομούν μια γέφυρα μετά-βασης από τα προβλήματα του σύγχρονου
κόσμου, στις λύσεις του αυριανού.»

Δώθε.. μερικές συνδέσεις χύμα ,
Που μπορεί να βοηθήσουν! (όχι για τίποτα άλλο αλλά να μη χάσουμε την βασιλεία των ουρανώνε  ορέ Χριστιανοί και λοιποί καλοί μου άνθρωπο! γιατί για σκεφτείτε να συναινέσουν οι διάφοροι θεοί ..δεν θα μείνει χώρος ελεύθερος στον παράδεισο κι άντε πάλι υπόγεια και υποβαθμισμένες γειτονιές..)ΥΓ.Ο φίλος μου ο Τάκης με συμβούλεψε να μην κάνω αυτή την ανάρτηση
Αλλά…. δεν νομίζω Τάκη.. εγώ διαβάζω χειρότερα σε άλλα μπλογκ.. Και πολύ επικίνδυνα ..απ το  πότε θα παντρευτεί η Ελένη μέχρι το ότι είναι μούφα πως ο Χατζιγιάννης τα έχει μ αυτήν που τα έχει ίσως ο Γιάννης..

Και Τάκη … δημοκρατία έχουμε !!
Δηλαδή έτσι λένε…

Δημοσίευση σχολίου