:p :p :p... χά!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 4

Μόνο τα γεμιστά "τοποθετούνται" κυρά- Θεανώ


Ή  τα άψυχα αντικείμενα,
έστω και  οι δημόσιοι λειτουργοί
οι  διορισμένοι  να υπηρετούν  "τοποθετούνται "   ως αξίωμα ,ποτέ ως άνθρωποι .. ακόμα και αν αυτοί θεωρούν τον εαυτό τους  πιόνι και εργαλείο.


Δεν "τοποθετούμε" σε ξενώνες   - όπως  ανερυθρίαστα  ξεστόμισες -  τα ασυνόδευτα παιδιά κυρά Φωτίου ….
τα περιθάλπομε , 
τα φροντίζουμε, 
τα στεγάζουμε..  

Εκτός και αν η ανίερη ορολογία  των ψυχρών εκτελεστών ,  χωρών και ανθρώπων , 
σας έγινε τόσο οικεία  που δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα. 
Η αλήθεια είναι  κυρά Φωτίου , ενώ θα έπρεπε να  κλείσεις τον κύκλο σου  ως συνταξιούχος  κάνοντας  χειροτεχνίες  και αλωνίζοντας στα κοινωνικά δίκτυα  για να μαζεύεις like, χάρη στο βιογραφικό σου  - και    μόνο..  μη νομίζεις – 
η αλήθεια λοιπόν είναι ότι σε τοποθέτησαν εκεί που σου αρμόζει  αν κρίνει κάποιος τις συμπεριφορές σου  
Σε τοποθέτησαν  στην ομάδα που θέλει να λέγεται Ελληνική κυβέρνηση  που καθόλου  βέβαια δεν διαφέρει από μια ομάδα του f/b  με μέλη  που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα  μεν  αλλά το καθένα  είναι ελεύθερο  να κοινοποιεί ότι  του γυαλίσει  ανάλογα το μυαλό που κουβαλά. 

Τα ασυνόδευτα  παιδιά  του περίεργου πολέμου της Συρίας   είναι  αποτέλεσμα και δικού σου  έργου κυρά μου καθώς  και της  παρέας σου. 
Τα ασυνόδευτα παιδιά ( και μόνον τα παιδιά για να εξηγούμαστε  ) είναι παιδιά όλων μας που ανεχόμαστε χρόνια τώρα  να μας εκβιάζουν  και να υποκύπτουμε  οι πάσης φύσεως πολιτικοί λακέδες  και παγκόσμιες οργανώσεις και ΜΚΟ  που μας κυβερνούν. 

Και η αλληλεγγύη  που ευαγγελίζεστε εσείς της  εξουσίας είναι κάλπικη .. 
Όπως  η τοποθέτηση  όλων σας  στην κυβέρνηση  απ τον πρώην φοιτητή σας ..ακριβώς όπως  μια «ευέλικτη  μορφή »  απόσβεσης   χρέους  που σας όφειλε  ο σημερινός  ευέλικτος  πρωθυπουργός.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: