:p :p :p... χά!

Τρίτη, Ιουνίου 12

Μεταλλαγμένοι Ηγέτες . Η βαριά βιομηχανία του κεφαλαίου


με τα μάτια της γαληελαίας


Η λίστα των μεταλλαγμένων ηγετών αυξάνεται. 
Ηγέτες χωρίς Πατρίδα, 
 χωρίς εθνικότητα , χωρίς θεό, 
ίσως και χωρίς φύλο. 
Ασπόνδυλο είδος . 


 - Μπορείτε? τους ρώτησαν.. 
 Η ηλικία τους πάνω - κάτω η ίδια . 
Ενεργά μέλη σε παντός είδους κόμματα με προτίμηση στα αριστερά & κομμουνιστικά (Αν κάνουμε μια αναδρομή θα θυμηθούμε πως κι ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κομμουνιστής ήταν ) 

Τα χαρίσματά τους η φιλοδοξία κυρίως και μετά η πειθώ τους σε ανθρώπους που είχαν απηυδήσει να τους ρουφούν το αίμα . 
Το προσόν τους , η αριστεροσύνη ή ο υπερκομματισμός σε ενεργή πολιτική καριέρα προσκείμενη στην καθεστηκυία τάξη ( !! ) 
 Οικονομολόγοι , πολιτικοί επιστήμονες , άνεργα κομματικά στελέχη με εχέγγυο την μικρής διάρκειας παραμονή τους σε Μαρξιστικά Λενινιστικά Κόμματα, 
 και ανάμεσά τους και φιλελεύθεροι της άλλης όχθης που έβλεπαν μακριά, 
 απ τη μια την περάτωση της πρώτης φάσης του έργου της ΕΕ 
 και απ την άλλη μια πιθανή διάλυσή της παρ όλα τα μέτρα που παίρνανε οι προκάτοχοί τους χρόνια τώρα, δημιουργώντας στεγανά, που σε συνάρτηση με την άγρια πολιτική τους πολιτική τους, έκαναν τους νεοσσούς της εποχής μας να δυσπιστούν ότι οι γερές της βάσεις θα άντεχαν . 

 - Μπορείτε? τους ξαναρώτησαν 
 - Μπορούμε! είπαν 
.Καθένας με διαφορετικές τάχα ιδεολογίες απ τον άλλον, που όλες ω! του θαύματος εξυπηρετούσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση που έτριβε τα χέρια της και ανυπομονούσε να ξαναγεννηθεί , απαλλαγμένη απ τις αμαρτίες της, αφού αυτό είχε σχεδιάσει χρόνια πριν η μάννα της η Αμερική. 

 "Μπορούμε" ! ή * Podemos ! αναφώνησαν οι νέοι και πήραν το διαβατήριο. 
 ( * Ποδέμος υπάρχουν σε όλα τα κόμματα ..ανάλογα την ζήτηση , ακόμα και σε φασιστικά ) 
 Ο ένας εξ αυτών ο Ιγγλέσιας παρ όλο που ονόμασε έτσι το κόμμα του, δεν μπόρεσε να φτάσει εκεί που έφτασαν οι άλλοι . 
Ο Αλέξης τον πρόλαβε, δείχνοντας απ τους πρώτους μήνες τις διαθέσεις του, κι έτσι την "γλύτωσαν" οι Ισπανοί...προς το παρόν.. Οι υπόλοιποι ? 
Όλοι πρωθυπουργοί, ( Ζαεφ) και πρόεδροι της Δημοκρατίας τους ,( Μακρόν ) ο Τρυντώ του Καναδά , ο Κουρτς της Αυστρίας και πριν λίγο και αφού είχε γραφτεί τούτο το κείμενο, ο Σάντσεθ της Ισπανίας. 
Γιατί το να ομολογείς ότι μπορείς να κάνεις ( εκουσίως ή ακουσίως ) ότι σου επιβάλλουν οι άλλοι σε βάρος των λαών , αμείβεται. 

 Κοίταξέ τους προσεκτικά .. 'Όλοι τους μια κοψιά . 
Με αγγελικά πρόσωπα που αν βγάλεις τα γυαλιά σου θα δεις τον Chucky , την κούκλα δολοφόνο. Νέοι..περίπου της ίδιας ηλικίας όλοι τους , από γονείς της γενιάς των παχιών αγελάδων, της πλαστική σημαίας και του "επαρχιώτικου" κομπλεξισμού. 

...............................................................................................................................Κι ΕΣΥ στηρίζεις το κόμμα που σε γέλασε, τάζοντάς σου ελπίδα κι αξιοπρέπεια και μοιράζεις ονομασίες, 
με την προσοχή σου στο σήμερα 
αδιαφορώντας για το τι γεύση θα έχει το έδεσμα που μαγειρεύουν οι Sous chef τόσο της γειτονιάς μας , όσο και των άλλων χωρών της Ευρώπης , που δεν θα το φας εσύ , αλλά τα εγγόνια σου .. 

 Ή μένεις ουδέτερος για να μην σε χαρακτηρίσουν.  Σαν θολό εκτόπλασμα που χρίζεις επιστημονικής έρευνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: