:p :p :p... χά!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 8

Νεοκαλικάντζαροι


Κρυμμένα στο λαγούμι τους τα καλικαντζαράκια εδώ και μερικά χρόνια .. 
Πριόνιζαν τα θεμέλια .. πριόνιζαν το δένδρο της ζωης . 
Σκέψου όποια θεμέλια θες εσύ.. Για μένα είναι η οικογένεια και το δικό μου δένδρο της ζωής είναι ο άνδρας και η γυναίκα που απ αυτούς προέρχεται η οικογένεια . 

Βγήκαν λοιπόν στην επιφάνεια λόγω των ημερών κι άρχισαν να μαγαρίζουν τα πάντα γιατί μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν. 
Άμα τα στριμώξεις αρνούνται πως είναι καλικάντζαροι ψεκάζοντας την βρωμερή τους υπόσταση με το άρωμα της αντικειμενικότητας που κουβαλούν πάντα μαζί τους .
Μην ξεχνούμε πως ο αρχηγός των καλικαντζάρων λέγεται Μαλαγάνας που τα χαρακτηριστικά του θα διαπιστώσετε αν ψάξετε στην Google τα ονόματα τους… 

Έχουν λυσσάξει με τους Χριστιανούς και τα Χριστούγεννα . Με τους παπάδες ..Με το πνεύμα των ημερών .. 
Υποκριτές μας ανεβάζουν , υποκριτές μας κατεβάζουν . 

Γιατί βρωμιάρικο καλικαντζαράκι μου ?? Είδες καμιά θρησκεία που να μην εμπεριέχει την υποκρισία συμπεριλαμβανομένης και της Ισλαμικής αυτών δλδ που δεν τρώνε χοιρινό και που πάνε προκλητικά οι παλιοχριστιανοί και ψήνουν σουβλάκια κάτω απ την μύτη τους ? 

 Τοποθετώ βέβαια και τον εαυτό μου ανάμεσα στους Χριστιανούς παρ όλο που δεν ανήκω σε καμιά θρησκεία , όχι για τίποτα άλλο , παρά μόνο από υποχρέωση . 
Υποχρέωση προς την αγράμματη γιαγιά μου που με μεγάλωσε με σωστή αξιοπρέπεια σωστή υπερηφάνεια και καλώς εννοούμενο εγωισμό. 
Και γιορτάζω κι εγώ τα Χριστούγεννα που για μένα είναι αγαπημένες στιγμές , αγαπημένα πρόσωπα , και μαγεία .. 

Μαγεία! όπως είναι τα παραμύθια στα μικρά παιδιά, ( που κι αυτά τα μισούν οι καλικάντζαροι ) 

Μαγεία! όπως τα δώρα κάτω απ το δένδρο ή δίπλα στο τζάκι ( Οι καλικάντζαροι μισούν τα όπλα και τα απαγορεύουν σ όλα τα αγοράκια τις κούκλες πάλι ..όχι.. ) 

Μαγεία.. Όπως ο έρωτας ενός αγοριού προς ένα κορίτσι ( Οι καλικάντζαροι δεν γνωρίζουν τι θα πει φύλο..Πηδάει ο ένας τον άλλον ) 

 Και τι να τους πει κανείς ? Αξίζει να μιλάς σε Τρόλ ?? Που όπου και να τα ακουμπήσεις μύξες και βλέννες θα σε γεμίσουν ?? 

 Σ.Σ. Με κάθε σεβασμό προς όλες τις θρησκείες των ανθρώπων , όχι για την ιερότητά τους αλλά για τους πιστούς που τις ακολουθούν αιώνες τώρα μην έχοντας πουθενά να ακουμπήσουν για να ξεκουραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: