:p :p :p... χά!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21

Σε ανύποπτο χρόνο οι αλήθειες των μαθητευόμενων μάγων

  



Να τους "διαβάζετε" προσεκτικά τους πολιτικούς.
Είναι τόσο υπάκουοι στις εντολές που τους δίνονται αλλά και τόσο ανόητοι,
που απ τον ενθουσιασμό τους ξεχνούν να τις ωραιοποιήσουν πριν τις δημοσιοποιήσουν .

Θυμηθείτε πριν χρόνια την καλλιέργεια της κάνναβης στα μπαλκόνια .. Τα σκληρά και τα μαλακά ναρκωτικά..
Που είναι οι πολιτικοί της Ν.Δ που έδειξαν την αντίθεσή τους για την νομιμοποίηση της κάνναβης? Υπουργοποιήθηκαν και το αντικείμενό τους τώρα είναι οι Τούρκοι ??
Θυμηθείτε τον συνωστισμό της Σμύρνης
Θυμηθείτε την απαξίωση στον χορό του Ζαλόγγου είτε ήταν υπαρκτός είτε όχι . Μη στεναχωρήσουμε τους Τούρκους ?
Όλα αυτά δεν είχαν συνέχεια ?
Η απέχθεια στις παρελάσεις , με μαθητές να μουτζώνουν τους επισήμους η με γκρουπάκια μαθητριών δραματικής σχολής να αμαυρώνουν μια τοπική παρέλαση περιοχής Αθηνών δεν δείχνουν τι θα επακολουθήσει ?
Οι δεκάδες δημοσιεύσεις ότι πρέπει μια χώρα να γιορτάζει την απελευθέρωσή της και όχι την έναρξη του πολέμου δεν σας λέει τίποτα?
Δεν είναι φανερό πως το "Οχι" ενοχλεί?? Η αντίσταση κατά των Γερμανών ? Ο ενωμένος λαός ??
Και ο Χρυσοχοίδης να πάψει να μιλά για ανύπαρκτο Έπος του Έβρου . Τα έπη τα δημιουργούν οι στρατιώτες ..ο λαός ... Οχι οι κυβερνήσεις
Μη σας δώ λοιπόν μεθαύριο να χτυπιέστε που δεν θα γίνει παρέλαση με την δικαιολογία του κορωναϊού .
Εδώ ήταν έτοιμοι να να επιτρέψουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες παρουσία ποδοσφαιρόφιλων..
Ο κορωναιός ευνόησε πολλές καταστάσεις Κάντε τον Θεό σας λοιπόν και προσκυνάτε τον.

3 σχόλια:

Χαλακιώτης είπε...

καλό, βάζεις πολλά πράγματα μαζί και είναι δύσκολο σε μένα να εστιάσω. Λαός ενωμένος λοιπόν ευχή ακόμα κι αν στρέφεται σε ''λάθος'' κατεύθυνση εύκολα μπορεί να ανακαλύψει και την σωστή, να προτάξει αυτό που λέγεται πατρίδα, να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του μια που ότι άλλο να πράξη στην σημερινή παγκόσμια συγκυρία θα είναι έρμαιο στις ορέξεις Ε.Ε.- ΗΠΑ -Τουρκίας που εκμεταλλεύονται ή επιβουλεύονται με την οικονομική δύναμη ή με την ισχύ τους τη χώρα οικονομικά και εδαφικά, πώς όμως υπάρξει αυτή η πολυπόθητη ενότητα ?
Το κρατούν πολιτικό (συνταγματικό και μη)σύστημα είναι βαθύτατα διχασμένο, τα απόνερα του εμφυλίου γίνονται κατά περιόδους κύματα, το πιο πολιτικοποιημένο κομμάτι της χώρας ανεξάρτητα κατεύθυνσης είναι βαθύτατα διχασμένο, η διανόηση έχει σκύψει το κεφάλι, φοιτητικό, εργατο-υπαλληλικό κίνημα σε τέλμα, τα ΜΜΕ και η δικαστική εξουσία ελεγχόμενα. Πώς λοιπόν θα γεννηθεί το καινούργιο, το υγιές, ώστε κορονο'ι'οί και Σκοπιανά να είναι κι άλλα πολλά που διχάζουν να είναι δευτερεύοντα, ώστε ενωμένοι να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πρωτεύοντα. Συγνώμη πολλά έγραψα. ( Χαλακιώτης )

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω !!
Γιατί για να εύχεσαι και να αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να γεννηθεί το "καινούργιο" όπως λες , αισιοδοξία λέγεται. Ότι είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα ελέω των νυν, των πρώην και γενικώς όλων όσων κυβέρνησαν (με δική μας εντολή ) την χώρα , μάλλον δεν το έχεις πάρει είδηση , ή εθελοτυφλείς

Χαλακιώτης είπε...

Αγωνιώ και ψάχνομαι, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και ξέρω πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα, όπως κι ότι εμείς ακολουθούμε το ότι γίνεται στις μητροπόλεις όπου εκεί θα γίνουν αν γίνουν οι όποιες διεργασίες, κρατάω λοιπόν μικρό καλάθι,καλό απόγευμα.