:p :p :p... χά!

Πέμπτη, Μαρτίου 11

Στα μάτια να τους κοιτάς .. Αυτά θα σου δείξουν την αλήθεια .

Αμοιβάδα αόρατη με γυμνό οφθαλμό 
χαρακτηριστικό τους ..αυτογονιμοποιούνται ..



Αν τα κοιτάξεις ψύχραιμα τα πράγματα θα δείς πως δεν τα πάμε και άσχημα παρ όλο που Θεοί και Δαίμονες είναι παρα τω πρωθυπουργώ και γενικά των εξουσιών.
Κανάλια , δημοσιογράφοι , αντιπολίτευση , γιατροί -κυρίως- , το life style όλης της χώρας , ο Ιερώνυμος , ακόμα και οι "Σούλες" της γειτονιάς. 

 Κι όμως ...τα βρίσκουνε σκούρα .. Δεν κυλάει το πράγμα.. Γνώμη μου είναι πως θα τους πάνε χειρότερα παρ όλες τις προσπάθειες των φίλων τους , ακόμα και της Κατίνας της γειτονιάς, του Χατζηνικολάου , ακόμα και  Φουρθκιώτη και να μη ξεχάσω την πασαρέλα  των ηθοποιών που έτρεξαν πρώτοι να μας "ξεβλαχέψουν " με σχολαστικές συμβουλές για την υγεία μας. ( αφιλοκερδώς όπως υποστήριξε ο Χαρδαλιάς )

 Εμείς ?? 
 Εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί παρ όλες τις απώλειές μας 
 και έχουμε φτάσει στο επίπεδο να βλέπουμε με μαγικό τρόπο , -που δεν εξηγείται επιστημονικά - στις φάτσες που μας παρουσιάζουν κάθε τόσο , το πόσο άρρωστοι είναι , τι κόμπλεξ κουβαλούν, και το πόσο πολύ θέλουν να αναρριχηθούν στο παγκόσμιο πάνθεον των ειδικοτήτων τους .  
Εκπαιδευτικοί, επιστήμονες , άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης , και κάθε ειδικός που σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλο σύμπαν , θα ήταν οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης .  
Καλά τα πάμε... έστω και αν στο τέλος νικηθούμε .. 
Θα νικηθούμε όμως με ψηλά το κεφάλι .  
Θα χάσουμε τα πάντα , αλλά όχι την ψυχή μας και την πίστη μας ότι ο άνθρωπος ανα τους αιώνες είχε ιδανικά και αγωνιζόταν γι αυτά, γνωρίζοντας παράλληλα πως δεν ζεί σε ένα κόσμο αγγέλων αλλά σε μια ζούγκλα των δυνατών.

5 σχόλια:

ΧΑΛΑΚΙΩΤΗΣ είπε...

εξαιρετικό !!!

αέναη κίνηση είπε...

εξαιρετικό!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο και συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης ( Τα σχόλια πάνε για άγνωστο σε μένα λόγο, στα ανεπιθύμητα )

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ είπε...



Με το γνωστό βαθύ πνεύμα σου… Πέρασα από την γειτονιά σου να σου πω ένα γεια! Ελπίζω να είσαι καλά και να αντέχεις. Ο Κώστας σου τι κάνει;

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Σ ευχαριστώ Στρατή ! Εύχομαι να είσαι κι εσύ καλά . Ο κώστας κάνει όπως πάντα τα δικά του