:p :p :p... χά!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22

'Ενας εναντίον άλλου

 


Μεταξύ μας δεν πιστεύω πως κάναμε το εμβόλιο για χάρη της δημόσιας υγείας , ούτε για να προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες . Το ιστορικό  και η συμπεριφορά μας σε άλλες κοινωνικές συνθήκες δεν δείχνει κάτι τέτοιο . 

Ο φόβος , η τρομάρα για κάτι υπαρκτό και ο εξαναγκασμός ήταν η αιτία . Όχι πως δεν υπάρχουν κι αυτοί που  ναι  φοβήθηκαν , ναι τρόμαξαν , αλλά και  πίστεψαν τυφλά χωρίς καμιά σκέψη έχοντας εμπιστοσύνη στην ιατρική επιστήμη παραβλέποντας ωστόσο την πολιτική την μεγαλύτερη όλων των επιστημών . 

Τους καταλαβαίνω όλους και βρίσκω ανόητη την συμπεριφορά των μεν και των δε που ξεκίνησαν ένα πόλεμο μεταξύ τους ( όχι τυχαίο βέβαια) Παρ όλα αυτά όμως , αυτό που δεν συγχωρείται είναι η σιωπή όλων των εμβολιασμένων που τους απασχολούν όλα τα παραπάνω , που καταλαβαίνουν τι γίνεται , αλλά δεν μιλούν . 

Και δεν χρειάζεται να μιλήσουν για το εμβόλιο ...αυτό έγινε , ίσως ξαναγίνει , ίσως ακόμα θα ζήσουμε μ αυτό ..έληξε.. Αλλά βγάλετε αυτό που έχετε μέσα σας .Τις σκέψεις σας .. αναγνωρίστε το παιχνίδι - κυρίως με αφορμή τον ιό - . 

Ας μιλήσουμε για τα πάντα , αφού όλα συνδέονται μεταξύ τους . Δεν είναι μομφή  το να φοβηθείς , να τρομάξεις , να αναγκαστείς  να κάνεις κάτι γιατί σε εκβίασαν .. Μομφή θα γίνει αν κλείσεις τα μάτια , αν χώσεις το κεφάλι σου στην άμμο , προσπαθώντας έτσι να ξεχάσεις και να κρυφτείς απ τον εαυτό σου . 

Αυτό , ανοίγει καινούργιους δρόμους στην ζωή μας που δεν θα είναι στρωμένοι με τριαντάφυλλα. Μιλάμε για ότι μας υπαγορεύουν τα  μαζικά κινήματα  , τα κοινωνικά μέσα , ακόμα και τα κόμματα μας . Τίποτα δικό μας δεν θα πούμε ?? 

Τι φοβόμαστε ?Τα χειρότερα απ ότι πάθαμε? Την εξαθλίωση ? Την παρακμή? Τον πνευματικό θάνατο? Ή τον χωροφύλακα ? 

Απ όλα δεν έχουμε ??  

Δεν υπάρχουν σχόλια: