:p :p :p... χά!

Δευτέρα, Μαΐου 22

Φταίχτης Λαός ...ξανά ?

 Όποιος νομίζει πως υπάρχουν κουμπιά που κάποιος θα τα πατήσει και θα καταφέρει τους ανθρώπους να διακτινιστούν σε μια καλύτερη μελλοντική ζωή  , γελιέται , ή τους νομίζει εξαρτήματα μιας μηχανής . Η μόνη ομοιότητα του ανθρώπου με ένα εξάρτημα είναι πως ο κατασκευαστής  χάλασε φαιά ουσία , μέτρησε , υπολόγισε , μαστόρεψε και έφτιαξε ένα εργαλείο. Η διαφορά τους είναι πως τα εργαλεία δεν έχουν συνείδηση όπως ο άνθρωπος... Κοιμισμένη συνείδηση , αποβλακωμένη συνείδηση , αποπροσανατολισμένη συνείδηση , αυτή υπάρχει ασχέτως τις χρόνιες προσπάθειες θεών και δαιμόνων να παραμένει καλουπωμένη . 

Παράλληλα , έχουμε μπει σε μια νέα εποχή που προετοιμαζόταν χρόνια πρίν όπου η επιστήμη πήρε τα ηνία για να συνεχίσει το έργο της απερχόμενης δύναμης των πολιτικών, και τούτη η εποχή είναι ακόμα ρευστή.. Σχηματίζεται όπως το σύμπαν μετά την έκρηξη. 

Πως λοιπόν είναι δυνατόν να πιστεύουμε πως ο λαός θα ξυπνήσει μονομιάς με ένα κλικ απ την μιά μέρα στην άλλη ? 

Τα θετικά σε όλη την υπόθεση της κατάστασης που ζούμε είναι

Πρώτον πως η ψήφος στον Μητσοτάκη ήταν ψήφος Αντισύριζα και όχι ψήφος στην Δεξιά και σε ότι δεινά ετοιμάζει και αυτή , αλλά και οι αντίπαλοί της -στην ουσία "συνοδοιπόροι"  της.

Και δεύτερον πως μια ακατανόητη  ( γνώρισμα  της ράτσας μας ) για πολλούς αντίδραση των ψηφοφόρων δείχνει πως η ομίχλη σιγά σιγά θα διαλυθεί . Όχι αμέσως,  όχι στις επόμενες εκλογές.. 

Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι πως θα ενωθούν όλοι τους μαζί και θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια για  να μην αφήσουν να διαλυθεί αυτή η ομίχλη που θα αλλάξει  τα χρόνια κεκτημένα τους 


Δεν υπάρχουν σχόλια: